[]

Türk telekom şifre sorunu

Selam duyuru sakinleri. Asus modem kullanıyoruz, hız sorunundan dolayı modeme reset attık. Arayüze sorunsuz giriş yapıyoruz. Modem kullanıcı adı şifresi de, Türk telekom kullanıcı adı şifresi de doğru. Modemin tüm ışıkları sorunsuz yanıyor. Ama internete bağlanamıyoruz. Türk telekomu aradığımızda, şifrenin hatalı göründüğüni söylüyorlar. Ama teyit ettik, şifre de doğru. Böyle bir sorun yaşayan ya da çözümü hakkında fikri olan var mıdır?




 
büyük I yerine küçük L yazıyor olabilirsiniz. başıma gelmişti.


  • karapage  (26.11.20 00:07:54) 
kullanıcı adının sonuna @ttnet ekleyip deneyin. varsa kaldırıp deneyin


  • mr.goodcat  (26.11.20 00:23:01) 
sonuna ttnet ekleme +1
Telekom'a kullanıcı adı şifre sorduğunuzda kullanıcı adını ttnetsiz gönderiyor.

  • ludwig boltzmann  (26.11.20 00:31:27) 
Bunlarda sorun yok. Kullanıcı adı sonunda ttnet yazıyor, şifre de doğru. Buna rağmen hata veriyor. Bize hata vermiyor, Türk telekom ekranlarında şifre hatalı diyormuş.


  • hrvl  (26.11.20 08:10:22) 
Yarın bir gün böyle bir sorun yaşayan olur diye çözümü yazayım. Turk telekom tarafından yeni şifre verildi ve sorun çözüldü. Dün akşamdan beri Turk telekomun kendi sisteminde de sorun olduğundan bize şifre veremiyorlardı. Bugün öğlen saatlerinde şifremizi sıfırladılar ve bağlanabildik.


  • hrvl  (26.11.20 22:47:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.