[]

Sevgilinin ailesi ile tanışmaya giderken ne alınır?

Selamlar, sb. Sadece tanışma olacak, söz ve nişan olmayacak. Tatlı ve pasta geldi aklıma hangisini alayım bilemedim. Çiçekte almak istemiyorum şimdilik ama gerek var mı? Annesine alınır ne diyen oldu da ailesi muhafazakar aklıma pek yatmadı. Tatlı ve baklava olmaz çikolata tek götür diyen var aklım karıştı. Teşekkürler.




 
Tatlı yeterli. Çiçeğe gerek yok. Çikolata olmaz ama baklava vs olur


  • elorelia  (25.11.20 19:38:07) 
bi kutu tatlı olur. baklava ya da ekler falan.


  • theseachange  (25.11.20 19:38:30) 
Saksi cicegi veya orkide yanina da baklava


  • passive aggressive  (25.11.20 19:57:50) 
Çiçek filan almayın, gerek yok. Çiçek ne ya. Bir düşünün :d

Ailesinde şeker hastası yoksa hiç kasmadan, düşünmeden kalitelisinden tatlı alın gidin işte. Sonrası için daha geniş düşünürsünüz.
  • bitchesaintshit  (25.11.20 20:03:38) 
istemeye, söze, nişana gitmediğiniz için çikolata-çiçek olmaz.
baklava alın gidin, sadece tanışmaya gidiyorsunuz.

  • blatta hiberna  (25.11.20 20:23:59 ~ 20:25:10) 
Hocam şehir söyleyin güzel baklava yapan yer önerelim. Mis gibi tatlı yaz olsa yanına dondurma da alırdınız tadından yenmezdi :)
Özetle en kalitelisinden baklava

  • cilekli pasta  (25.11.20 20:33:02) 
Sevgilim gelirken bize fıstıklı sarma baklava aldı madodan. Ben de aynı şekilde fıstıklı sarma almıştım. İlkini atlatın sonra gidip gelmeler çok rahat oluyor. Sorun çıkmayacak. Hayırlı olsun.


  • Hallegadola  (25.11.20 20:58:05) 
Herkese teşekkürler. Güzel bir baklava ile gidelim o zaman:).


  • Topalordek  (25.11.20 21:02:38) 
Ben baklava alıp gittim babası şeker hastasıymış annesi gece boyu laf sokup durdu bana baklava götürdüğüm için. Kocasına sürekli yanımda alakalı alakasız sen yiyemezsin şekerin var sana yedirmiyoruz biz böyle şeyler dedi. Resmen utandım. Sen bi sor anasının babasının şekeri var mıymış diye


  • hindistan cevizi  (25.11.20 22:40:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.