[]

dyson v10 alacagim. Animal mi yoksa absolute mu? [cahile anlatir gibi]

Evde kedim var. Dunya kadar tuy dokuyor. Dyson V10 almayi dusunuyorum ama iki cesidi var sanirim. Hangisini almaliyim?

Tsk.


 
Alakasız olacak ama imkan varsa robot süpürge tavsiye ederim. Bizim de köpeğimiz var robot süpürge aldıktan sonra çok rahatladık.


  • mirty  (25.11.20 15:50:58) 
ikisi arasındaki tek fark "Fluffy’ Soft Roller brushroll " dedikleri kafanın absolute'da olması , animal'da olmaması. gerisi aynı.

‘Fluffy’ Soft Roller brushroll – This floor cleaner head is designed for hardwood floors and other hard surfaces. Great at removing larger debris for hard surfaces, in addition to small debris.
  • co2s2  (25.11.20 16:44:12) 
Kedi kılı her yere dökülüyor, robot süpürge faydalı fakat koltuk ve halılar için güçlü el süpürgeleri daha mantıklı.

V6-7-8-9-10-11 seçtikten sonra animal absolute gibi isimlendirmeler sadece filtre veya yanında verilecek başlıklardaki değişiklikleri söylüyor.

Şimdi baktım mesela v10 için absolute olan daha avantajlı çünkü içinden "Fluffy cleaning head" çıkıyormuş animal'a ek olarak.

Bu arada dyson uzun ömürlülük ve sağlamlık açısından belki daha iyidir ama kullanışlılık olarak bana philips'inki daha iyi gibi geldi. Dyson pek kullanmaz oldum. Kafadaki ışık basit gibi görülse de mükemmel bir inovasyon. Kablolu philips süpürgelerde vardı kullanmamıştım ama el şarjlı el süpürgesine indirgenince çok çok kullanışlı olmuş. Resmen lazer gibi en küçük tozların bile yerini gösteriyor. Dyson kullanırken çoğu yeri kirli bırakmışımdır kesin dedim içimden. Bununla atlamadan temizliyorsunuz gözünüzle görmediklerinizi gösteriyor. Boşaltması da aşırı kolay. Dyson'da haznenin içindeki metal filtreye yapışıyor tozlar. Birkaç boşaltımdan sonra içini iyice açıp temizlemek gerekiyor ama philipste öyle bir sorun yaşamadım kapağını açıyorsunuz ters çeviriyorsunuz o kadar. Başlığı da 360 derece çekiyor içine herşeyi. Dyson uğraştırıyor. Kedi kumu, kedi maması gibi şeyleri çekemiyor. Geçmiyor yüksekliğinden. Sürekli kaldırıp tam başlığın ortasına denk getirme hareketini yapmanız gerekiyor.

Öte yandan philips 4 aydır kullanıyorum, dyson v6'yı ise 7 yıldır. Hala ilk günkü gibi çalışıyor. 7 yıldır bataryası nasıl bitmedi anlamış değilim normalde 2-4 sene arası ölüyor bataryalar. Philips de uzun ömür lü olur mu bilmiyor. Ama olursa bir Dyson fanı olarak kesinlikle philips derim.

Philips dediğim de şu modeller: Philips FC6823, Philips XC8043
  • ananiyimioguz  (25.11.20 16:49:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.