[]

Euro daha ne olur canlar? satayim mi tutayim mi?

10 000 euro aldiydim bi sene evvel. 2.05'den 1. 87 'ye dustu simdi.
satayim mi tutayim mi? expert var mi finans alaninda calisan acep?

en iyisi likid fon mu su donem?

 
kesinlikle sat. amerikadaki kriz aslinda avrupanin abd de batan paralaridir. ekonomik cokuntunun icinde, kendi icinde bir birlik olamamis bir avrupa birliginin zaten cokusu gectigimiz yillar rubin tarafindan dile getirildi. onumuzdeki yillar icin konusulan 1 dolar = 1 euro. bunu dotumden uydurmuyorum bizzat abd gazetelerindeki ekonomi yazarlarinin yazdigi dile getirdigi seyler. zararin neresinden donersen kardir. turk lirasinda kalman mantikli gibi. ama istersen paranin yarisiyla dolar 1.50 nin altina duserse bir miktar dolar alimi yapabilirsin. onumuzdeki donem secimler ve secim oncesi kaos calismalari olacak. o siralarda dolar yine ziplayabilir cunku.


  • male escort  (16.05.10 15:19:10) 
sat


  • 0dy  (16.05.10 15:29:38) 
satmak kadar mantıksız olay yoktur. düşerse düşsün, paraya ihtiyacın yoksa mutlaka çıkacaktır. 1-2 seneliğine kaybını başka yerde kazanamazsın zaten.


  • xellent  (16.05.10 17:27:39) 
kısa vadede paraya ihtiyacın varsa zararını çıkarabileceksen başka bir yolla da sat gitsin ama madem 10 bin avro var, ve 1 senedir tutuyorsun, o halde 1 sene daha tutmaya çalış. benim de birkaç kuruş avro'm var, tutuyorum, üstelik yüksekten de almıştım. ama ihtiyacım yok şimdi, dursun diyorum.


  • pomolilik  (16.05.10 17:48:46) 
canlar iyi diyosunuz da. amcam 2001 'de 1.750 den aldigi US $ lari hala tutuyo.
cikan mikan bisey yok.
Euro da kisa orta vadede hic ic acici durmayo yani !!!
ben keyfimden satmiyom. daha da dusebilir o arada daha mantikli bi yatirim yapayim maksadim.
  • rusdemezale  (16.05.10 19:15:04) 
1.98 de oldu... galiba yirtacam canlar.. oOo :)


  • rusdemezale  (24.05.10 12:30:55) 
1,96 dan satip altin aldim.
guzel oldu yah$i oldu ...

  • rusdemezale  (03.12.10 23:36:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.