[]

HGS Borcum neden cikmiyor

araci aldim, hgs almadan 3-5 kez kopruden gectim parali yollar kullandim. 1 hafta sonra hem borcu odeyeyim hem de hgs alayim diye ptt ye gittim. borc yok dediler, karti verdiler.. neden borc cikmadi? ne oldu benim o gecisler? her yerden baktim borc harc yok diyor.. sonra sonrun olmasin bunlar ne yapmak lazim?
tesekkurler simdiden



 
edevletten plaka ile kaçak geçiş sorgulama yapmayı denedin mi?


  • reanarchy  (24.11.20 12:21:23) 
@reanarchy evet yaptim bir ceza gozukmuyor


  • Sebastian  (24.11.20 12:34:23) 
İkinci el aldıysanız ve önceki sahibi iptal etmeyi unuttuysa onun hesabından düşmüştür.


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (24.11.20 12:35:16) 
@gsgsgsgsgsgsgsgs evet ikinci eldi... soylemek lazim simdi adama o zaman, neyse tesekkurler


  • Sebastian  (24.11.20 12:50:28) 
Paralı otoyolların kendi sitesine girip de sorgulama yaptın di mi? ICA, yavuz sultan selim köprüsü, avrasya tüneli, izmir otoyolu vs hepsini sorgula derim. 1 sene sonra avukatlık olarak gelmesin cezalar.


  • roket adam  (24.11.20 13:37:56) 
15 gün içinde borç gözükmüyor, 15 gün sonra borç görünüyor.

Ayrıca e-devlet ilgilenmiyor o borçla, karayolları ilgileniyor oradan bakmanız lazım. 4 katı olmuştur şimdi, geçmiş olsun. :(
  • kırmızıayakkabılıgargamel  (24.11.20 14:05:09) 
İkinci else bile hgs üzerinden değil, plaka üzerinden görünmüyor mu borç? Dolayısıyla sizin üzerinize olmalı.


  • kırmızıayakkabılıgargamel  (24.11.20 14:06:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.