[]

İlginç bir fanteziniz var mı?

Cinsel içerikli değil ama.

Mesela benimki şöyle:
Eski bir kız arkadaşım vardı. Herşeyin aynı devam ettiği ama hayatında benimle ilgili olan anılarının tamamen silindiği (ailesinin de) bir durumda, aslında sadece yaşanmış olan bu anıları, günlerce uğraşarak, ona geçmişte benim sevgilim olduğunu kanıtlayıp tekrar onu kendime aşık etmek.
Çokça filme konu olmuş bir kesit aslında ama bence güzel bi fantezi olurdu. bu çabayla bana o gün de aşık oluyor mu, bunu görmek isterdim.

 
Ben sebepsizce gıcık olduğum insanlara laf sokma fantazileri kuruyorum. Sebepsizce dediğim mantıklı bir sebebi yok, yolda yanımdan geçen biri de olabiliyor tanıdığım biri de bu ve yaptıkları ya da söyledikleri bir şeyle ile ilgili de olmuyor


  • encokbenisevinnolur  (24.11.20 03:17:59) 
ortamda yeni tanistigim insanlara kendim veya herhangi bir sey hakkinda yalan yanlis bilgiler veriyorum bazen. arkadas grubuylaysam ve aramiza yeni biri katildiysa kendimi farkli biri olarak tanitiyorum falan. bunu saatlerce duzeltmedigim icin gunun sonunda es dost anlatiyor gercegi.


  • hjarteblod  (24.11.20 06:50:23) 
Yılbaşında büyük ikramiye bana çıkacak. Ekipte dört mühendisiz, istifa etmeleri şartıyla diğer üçüne ikişer milyonunu vereceğim. Hepimiz aynı anda işi bırakacağız. Bağlı olduğumuz iki direktör var, ikisini de sevmeyiz, ikisi dr birbirini sevmez. Bizim birimin işleri onların elinde patlayacak, idare edemeyecekler, iş çıkmayacak. Öyle işte.


  • pati  (24.11.20 08:39:35) 
Başkalarının kavga etmesinden veya tartışmasından aşırı haz alıyorum. İzlemeye bayılırım. Kendim kavgadan gürültüden hoşlanmam. Kavga etmeyi hiç sevmem. Kötü insan mıyım diye düşünüyorum.

Bir de ahahaha yukarıda biri daha demiş. Şaka yapmayı aşırııııı severim, insanlara fake atmaktan inanılmaz zevk alırım. Mesela kardeşime dizinin sonunu yanlış söylemeyi, ona bambaşka hikayeler anlatmayı, üçlü arkadaş grubumda biri başka bir buluşma ayarladığında diğerine sevgili yapmış onla buluşmuş diye fake atmayı, annem ve babama birbirilerine düştüğünü söyleyip sonra karşılaştıklarındaki konuşmalarına bayılıyorum. Kendime şaka yapılmasından hiç hoşlanmam ayrıca. Of iğrenç bir insanım.
  • Hallegadola  (24.11.20 10:23:16) 
Balta girmemiş ıssız bir adaya düşmek isterdim. 3 hanımefendiyle. 2 veya 4 değil, 3. tropik meyve yemekten cırcır oluruz korkusu biraz ket vuruyor bu fantezime. gerçekle bağımı koparamıyorum.


  • IncredibleMau  (24.11.20 11:55:37) 
Ben bi filim olsun istiyorum. Aslında sahip olmak gibi değil de beni tanısın, sevsin, arkadaşım olsun, arada bi üstüne çıkayım gezelim istiyorum.


  • antihero  (24.11.20 12:26:46) 
bir yerden elime milyonluk para geçecek olursa çalıştığım iş yerinde hem müşterilere hem de üst amirlerime iğrenç davranıcam. işlerini yapmıcam, arada küfür falan edicem.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (24.11.20 13:02:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.