[]

Propolisi nasıl kullanıyorsunuz ?

Beeo up propolis aldım ama zehir gibi yenmiyor. Ekmeğe döktüm olmadı, bala karıştırdım olmadı, fıstık ezmesine karıştırdım yine olmadı nasıl yicez biz bunu?
Birde 80 damlaya kadar kullanılabilir diyor ama 10 damla bile zor gidiyor.



 
evet tadı berbat, mideye inerken ortalığı yakarak gidiyor ama biz sabah akşam 10’ar damla alıyoruz. yutup hemen üstüne azıcık bal, nutella falan yiyoruz.


  • orient blue  (23.11.20 12:17:04) 
suda çözünebilen cinsinden alın, mavi bantlı.
Her 10 kg vücut ağırlığı için 1 damla diye duymuştum. Kutuda 80 damlaya kadar alabilirsiniz diyor. yarım bardak suya 15 damla damlatıyorum.

  • cliquot  (23.11.20 12:26:44) 
Suda çözüneni arada meyve suyuna damlatıp içiyorum, anlaşılmıyor öyle tadı


  • solenkol  (23.11.20 12:34:36) 
Suyla veya kefirle tuketiyorum ben


  • mor oje  (23.11.20 12:47:46) 
spreyini aldım sabah akşam sıkıyorum. portakal aromalısı falan da vardı sanırım spreylerin.


  • jimjim  (23.11.20 12:57:39) 
bunu almış oldum keşke dediğiniz gibi suda çözüneni alsaymışım.


  • astronom bey  (23.11.20 12:57:51 ~ 12:58:16) 
Bal gibi kıvamı olandan var. Nefesimi tutup bir çırpıda yutarak kullanıyorum.


  • nhtzmc  (23.11.20 13:36:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.