[]

Dijital indirmeli PS4 oyun satışı

Bu mevzu nedir? Normalinden düşük bir fiyata satılan yeni oyunlar var. Bunu nasıl yapıyorlar? İşin içinde bir bit yeniği var mı? PS Store dışındaki sitelerden yapılan satışlardan bahsediyorum tabi.




 
Sanıyorum alınan oyunun yüklü olduğu bir hesap veriyorlar.


  • cloudybloody  (22.11.20 20:48:07) 
mesela ps storeda oyun 300 tl o an diyelim, o kişi oyunu indirimdeyken 180e alıyor. sonra oyun tekrar 300e çıktığında satışını yapıyor, veya indirimleri takip etmeyen birisi o an bile alabilir o kişiden. bir oyunu 2 kişi oynayabiliyor, bir hakkını birisine, diğerini birisine satıyor

yani 180e aldı diyelim mesela ama oyun storeda 300 tl o an

220ye birisine, 150ye de birisine satabilir. genelde de böyle yapılıyor zaten.

edit: satan yerlerden pahalı ve komisyonlu almak yerine, direkt birisiyle muhatap olup oyununuzun ikinci hakkını satabilir ya da bir oyuna 2. hakkı alabilirsiniz. boşuna komisyoncuya para kaptırmayın.
  • garavel  (22.11.20 23:06:17 ~ 23:07:37) 
Hiç indirim filan olmasa bile oyunda, adam 300'e aldı diyelim. Oynadı ve oyunu bitirdi, bazıları ne yapayım toruna mı saklayayım? diye düşünüp oynadıktan sonra satıyor, o an fiyatı 300 ise 200'e satıyor mesela, tabi hesapla birlikte satıyor.


  • John Bloor  (23.11.20 10:55:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.