[]

atilla yeşilada neden yt kanalına reklam almış?

son videosunda fark ettim. cambly'den reklam almış. benim kafamda bu tip adamların fonlarda sağda solda en az 3-5 milyonları olduğu vardı. yanılıyor muyum? yoksa yt ekipmanları çıksın ekstra masrafım olmasın diye mi reklam almıştır?




 
soruyu soruyla cevaplamayı sevmem ama neden almasın? cambly bütün büyük youtuberlara reklamlar veriyor. adam ekonomist, youtube işinden bir gelir oluşturmaya çalışıyordur muhtemelen. 3-5 değil 25 milyonum dahi olsa ben de kaliteli şirketlerden reklama hayır demezdim.


ha bu arada o mikrofonu yeni aldı. belki onun parasını çıkarmaya çalışıyordur :)
  • false pretension  (21.11.20 22:12:11) 
Bilgi her zaman para demek degildir. Cok iyi teknik analiz bilen herkes milyoner olmuyor :) ben cok zengin biri oldugunu sanmiyorum.


  • tosunpasa  (21.11.20 22:24:54) 
Yukaridakilere katılmakla beraber(bir şeyi iyi yapıyorsan bedavaya yapma:)) muhtemelen kanalın giderleri içindir. Zira sanıyorum ki kendisi sadece video kayıt ediyor bunun işlenmesini vs başka birinden yardım alıyor. Yardımcı olan kişinin veya kişilerin giderlerini denkleştirme vs için olabilir. Oradan gelen parayı kediler için bile harcıyor olabilir. Ben lde öyle bir izlenim bıraktı. :)


  • seksli harf  (21.11.20 22:43:57) 
3-5 milyon dediğiniz tl ise o kadar büyük bir para değil. Bundan sonra yatayım bu parayı yerim ölene kadar idare eder parası değil yani bence. Zaten çok da zengin biri gibi durmuyor. YouTube'a emek harcıyor ve madem imkan var neden para kazanmasın ki?


  • playing star again  (21.11.20 22:51:42) 
@sivrisinek Youtube yeni bir güncellemeyle artık kanal sahiplerine sormaksızın reklam koymaya başladı.


  • new day new life  (22.11.20 01:14:27) 
Kesinlikle sağda solda 3-5 milyonu vardır.
3-5 milyon para mı? Değil.
Madem emek veriyor reklam alıp para kazanacak tabi. Kimse hayrına iş yapmaz.
  • dafuq  (22.11.20 10:15:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.