[]

Alerjik Rinit ile gelen Burun Akıntısı - Tıkanması

Ağırlaşarak devam eden alerjik hastalığım, burnumun tıkanması ve sürekli akması ile beni çok daha yıpratıyor.
Yemeklerden tat alamıyorum ve sesim çok boğuk çıkıyor haliyle. Çok çaresizim ahali...



 
bunun için alerji ilaçları var. ya da burnundaki etleri küçülttüreceksin başka çare yok.
(bkz: burun ameliyatı/ @let the game begin)

  • let the game begin  (16.05.10 10:39:26) 
benim de çok muzdarip olduğum bir şeydir bu alerjik rinit.
git kendine bi kutu aerius al, çakı gibi olursun.
yalnız bu eczacılar çok şerro olabiliyor; "aerius yok ama, şu ilaç da onun dengidir" vs vs diyebiliyorlar. iltifat etmeyelim
aerius kullanalım, huzur bulalım:)
  • ilbertus  (16.05.10 11:51:19) 
yalnız bu iş için kullanılan her ilaç feci uyku yapıyor. zaten reçetesinde de yazar. o yüzden konsantrasyon gerektren bişiler yapcaksanız aman diyim içmeyin. evet burun akntısı zınk diye keser ama zınk diye de uyku getirir. daha bu meretlerin uyku yapmayanına ben rastlamadım.


  • rentts  (16.05.10 13:10:41) 
aynı sorundan yakınan biri olarak, sabah uyandığımda kullandığım 2 ilaç aerius ve rinoclenil sprey hayatımı kolaylaştırıyor. GÜn içerisinde bir daha kullanmaya gerek kalmadan akıntı ve tıkanıklığı çözebiliyor. Ancak unutmayın alerjik reaksiyonlar sonucunda burun poliplerinizde büyüme gerçekleşirse ameliyat kaçınılmaz.


  • angelofdeath  (16.05.10 14:13:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.