[]

Kapanan kahvehane yerine iş tavsiyesi

Kahvehaneler belirsiz süreli kapandı ama ne aldığımız 20 bin liralık esnaf kredisi ne de kira parası öylece duruyor maalesef. Yeni ruhsat ihtiyacı olmadan bu işyerini nasıl değerlendirmemizi önerirsiniz?

Benim aklımda dambıl gibi ürünleri al sat işine girip dükkanın bir kısmını depo olarak kullanmak var ama olur mu bilmiyorum.


 
Dönerci her türlü gidiyor. Ruhsat değişikliğini vs bilmem tabii de. Dönerci aç kalmıyor.


  • anarsika  (21.11.20 12:07:01) 
Paket servis büfe ürünleri satamaz mısınız? Tost, hamburger, kola, ayran.

edit: Kıraathanelerin böyle satış için ayrı ruhsata ihtiyacı olduğunu bilmiyordum :/
  • atom karincanin torunu  (21.11.20 12:20:56 ~ 14:53:52) 
Gıda sektörü yeni ruhsat gerektirir ki zaten düşünmüyoruz bu dönemde. Daha çok dükkanı depo gibi kullanıp bir şey al sat yapılabilir mi diye düşünüyordum.


  • havadakarada  (21.11.20 12:24:12) 
Ruhsat işini ve sermayesi hakkında bilgim yok. Aktar-baharat işi virüsten ötürü deli gibi gidiyor.


  • fikox  (21.11.20 14:47:06) 
Sokak arasında değil de biraz kalabalık yoğun yerde ise, sabah kumkapıdan 4 kasa balık al oradan dönerken de halden yeşillik al koy dükkanın önüne. dambıla falan para bağlama.


  • istege bagli sigortasiz  (21.11.20 14:55:02) 
artık kaliteden ziyade ucuzluk ön planda o yüzden dönerci açabilirsin. bir de büyük kırmızı bir tabela koyarsın.


  • facebook  (21.11.20 22:02:43) 
Bir eticaret fikri gelir diye düşündüm ama görüyorum ki halk dönerci istiyor :D


  • havadakarada  (21.11.20 22:50:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.