[]

Köpeğe ne vereyim?

Elimde bayatlamış petibör bisküvilerden var köpeğe vereyim mi? Yumurtayı çok seviyor, ciğer seviyor, ekmek pek tercih etmiyor ama süte bulanmış ekmeği yiyor, bunlardan vermeye çalışıyorum ama her gün köpek için yemek alınca kendim öğün atlar oldum. Köpeği cüzdanı boşaltmadan ucuza nasıl besleyebilirim?




 
1 Bimden Ankara makarna, dost yoğurt
2 bunu herkese anlatmam. Şimdi şok bim ve a101 e girip gözüne bir görevli kestiriyorsun. Erkeksen kız, kızdan erkek görevli. En seksi halinle dudaklarını ısırarak "pardon tarihi geçmiş ya da yaklaşmış imha edilecek et ürünlerini alabilir miyim" diyorsunuz. Abi/Abla bir bakayım diyecek. Et, kıyma ciğer Allah ne verdiyse alacaksınız. Sonracigima eve gelip koklayacaksiniz. Kokusu "ulan ben bunu yerim" kıvamında ise pişirip hayvana vereceksiniz.
3 kasaba gidip "abi artik et kemik var mı ite vereceğim" diyeceksiniz. 5 10 liraya bir iki torba artık verecek. Onları da kaynatıp posasını ite vereceksiniz. Suyunu da döndürüp yemeklerine katabilirsiniz.
4 farz i misal manita ile yemeğe gittiniz. Ya da üst düzey kankalarla, yemek bitti kalkmak uzeresiniz. Garsona hemen bir işaret cakacaksiniz. "Pardon bir iki plastik tabak alabilir miyim" diyeceksiniz. O da "tabi efendim" diyecek. Ne var ne yok içine boca edeceksiniz. Biz buna köyde yal deriz :)
  • allah yazdiysa bozsun  (20.11.20 22:05:00) 
köpeklere şekerli şeyler verilmez diye biliyorum sadece.


  • killerbee  (20.11.20 22:08:07) 
1 paket tavuk ciğeri al, haşla bunu bayat 4 5 ekmekle karıştırıp verebilirsin suyuyla karıştırıp.


  • killerbee  (20.11.20 22:08:55) 
Bizim köpek petiböre bayılıyor. Kıtır kıtır olduğu için.


  • malheiros  (20.11.20 22:26:22) 
Petibör bir iki tamam da çok verilmez, şekerli sonuçta. Hayvan ekmekle, makarnayla da beslenmez sürekli, malnütrisyon olur, sağlıksız olur. Kendin paso karbonhidratla beslensen ne olursun bir düşün.

Bir de her allahın günü ekmekle ciğerle beslemekle uygun yollu bir mama almak arasında çok büyük maddiyat farkı olmaz. Şuradan bonacibolara, olmadı kucholara bir bak. Değerlerini mesela iyi mamalarla karşılaştırıp uygun olanı seçebilirsin.

www.temizmama.com
  • buff  (20.11.20 22:39:48) 
Çok uygun fiyata mamalar var, yemekle uğraşmaktan çok daha zahmetsiz ve daha ekonomik. Ayda 100 tl ayırıp alabilirsiniz, @buff da link vermiş zaten.

Hepsi burada da vardı sokak köpeği yazarsanız çıkar, adını hatırlayamadım.
  • playing star again  (20.11.20 23:39:39) 
bizim hoca kangallara makarna veriyordu ama dogrumu blmiyorum


  • wishmaythşngs  (21.11.20 00:51:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.