[]

Dm'den tartıştığım mağaza sahibi

Küçük ve ünlü olmayan bir mağazanın insta paylaşımlarının birinin altına yorum yazmıştım. Hoşlarına gitmemiş olacak ki silmişler. Özelden neden sildiniz diye sordum. Kendini mağaza sahibi olarak tanıtan kişi saygısızca konuşmaya başladı. Keşke o an sussaydım ama dayanamadım ve konuşma uzadı biraz. İki lafın arasında allah.cc rızkımızı veriyor, fani hayata kanmışsın vs. tarzı konuşunca anladım adam çomar çıktı rıza baba. Zaten türkçe de bilmiyordu daha fazla dayanamadım, konuşmayı kestim ve engelledim.

Sonra çok pişman oldum ya böyle biriyle muhattap olduğum için. Seviyesiz biri olduğu için acaba kafayı takar mi diye düşündüm. Kullandığım hesap da goygoy sayfalarını takip etmek için açtığım bir hesap, fotoğrafım ya da herhangi bir bilgim yok içinde. Herhangi bir bilgime vs. ulaşamaz değil mi?

Bu paranoya seviyesi yüksek soruma cevap verenlere şimdiden teşekkürler

 
Savcılığa basvur koruma iste


  • Karmaşıklık  (20.11.20 20:50:09) 
Türkçe konuşamayan birinin o denli komplike işlere kafasının basacağını tahmin etmiyorum


  • paramolacak  (20.11.20 20:50:37) 
Su ana kadar bu konuyu unutman gerekirdi.o adam su an sosyal medyayı çok iyi yönettiğini düşünüyor,senin gibilerle azimle mücadele ettiğini yeni nesillere aktarıyor.bırak çayırında otlasın.

Bu tip konulardan cekiniyorsan bu atraksiyonlara neden giriyorsunu da bir düşün tabi.yazmışın silmiş,bırak yoluna devam et.
  • duptıs  (20.11.20 21:01:12) 
  • sen nasıl bir insansın  (20.11.20 21:08:37) 
Adamın gönderisi altına neden sildiniz diye sormanız yanlış, adamın sayfası siler bunu atlamayın, hele irsaliyesiz faturasız iş yapan birisiyse böyle laf dalaşına girmeniz saçmalık.

Bir şey olmaz mmuhtemelen
  • atom karincanin torunu  (20.11.20 21:13:05) 
@atom karincanin torunu özelden yazmıştım neden sildiniz diye. Çok saygısız bir üslupla karşılaşınca da epey pişman oldum zaten


  • kostüm çok güzel prenses misiniz  (20.11.20 21:19:28) 
İleri seviye anksiyete, eğer daha önceden yoksa bu sıkıntı hoşgeldiniz :)

Ya insanlar trafikte plakaları belli arabalarıyşa birbirleriyle dalaşıyor, kafa göz kavga ediyor da sonrasını umursamıyor.

Merak etmeyin sizinki sadece saçma bir vesvese, anksiyete.
  • John Bloor  (21.11.20 10:10:30) 
@John Bloor anksiyete yeni değil hayatımda:) aslında bu durum anksiyeteyle ilgili olduğu kadar ülkenin asla eleştiri kabul etmeyen, saldırgan insanlarının artışıyla da paralel. Artık başımıza ne gelir kestiremiyoruz.


  • kostüm çok güzel prenses misiniz  (21.11.20 11:45:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.