[]

doğum haritası-astroloji işlerini sevene hediye

iş yerinden sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü, bana çok güzel bir hediye almıştı geçen doğum günümde. ben de ona güzel bişey almak istiyorum. doğum haritası okuma kurslarına bilmem nelerine giden, astrolojiye "fal baktırdım" boyutunda değil de metodik yaklaşan biri.

ben de bunlarla ilgili bir hediye almak istiyorum, bütçe en fazla 750 lira.
doğum haritasının basılı olduğu, doğduğu gün ve saatin ayrıca belirtildiği bir saat buldum internette ama satmıyorlarmış artık. benzer şekilde ne hediye edebilirim? bu işlerle ilgilenen kişiler ayrıca fikir de verebilir.
teşekkürler!

 
  • damba  (20.11.20 18:02:11) 
Türkiye’de bulmanız zor ama etsy’den alabilirseniz çeşitli ürünler var.

www.etsy.com
  • damba  (20.11.20 18:04:24) 
@damba, bunlar güzelmiş teşekkür ederim ama haftaya perşembe doğum günü, yetişmez :/


  • Jux  (20.11.20 18:43:33) 
doğal taşlı aksesuarlara bakabilirsiniz enerji mahiyetinde bir de tütsü mum gibi şeyler de olabilir yanında

yay burcu birisi muhtemelen "yabancı" şeylerden etkilenir. etnik ürünler olabilir veya uzak doğu, oriental, kuzey avrupa kültürleri vs bunlardan hoşlandığı dikkatinizi çeken bir şey var mı?
şunun iiçin konuyu astrolojiden dağıtmak istedim; benim de bir ara hoşuma gidiyordu etrafımda da bu konuyla ilgilenen hiç kimse olmadığı için ben "astrolojiyle ilgilenen" konumundaydım burçlu bardak vs almışlardı oysa ben böyle aksesuarlarda vs hiç sevmem. belki o da... :9
  • ala09  (20.11.20 20:48:46) 
+ala09 o zaman

www.instagram.com
  • damba  (21.11.20 01:11:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.