[]

hastane acilinden rapor almak

merhaba, pazartesi iş görüşmem var, aynı zamanda çalışıyorum. pazartesi için rapor almam gerekli bu yüzden. şikayet olarak idrar yolu enfeksiyonu diyeceğim, daha önce başıma geldiği ve semptomlarını bildiğim için. birkaç ay önce gece yarısı gitmiştim bu şikayetten acile, tahlil için tutmayalım seni şimdi deyip, ilaç yazıp göndermişti. aynı şekilde olabilir diye düşünüyorum.

yalnız şey aklıma takılıyor, gündüz acile gidilir mi bu şekilde? gündüz vakti acile gitmedim bu şekilde, gidilmemesi lazım da yani ne bileyim devlet hastanesine gitmeye utanırım sanırım ama özel hastanede utanmam...

ne yapayım sizce, gündüz vakti gidilir mi devlet hastanesi aciline rapor için? özele mi gideyim yoksa direkt? en son lisede sağlık ocağından rapor almıştım. help pls. teşekkürler.

 
İdrar yolu enfeksiyonu rapor verilebilecek bir hastalik değil sanki. Zaten şu dönemde de bu şekilde acile gitmek uygun değil. Daha mantıklı bir sebeple özele randevu alırdım ben olsam.


  • elorelia  (20.11.20 17:34:41) 
özele gittiğinde tahlil yapmadan bırakacaklarını zannetmiyorum. tahlilde çıkmayınca ne yapacaksın?


  • sutlu nescafe  (20.11.20 17:40:23) 
idrar yolu enfeksiyonu rapor verilecek bir sey ya, geciren bilir. tahlil yapalim derler zaten evet, ben rica edicem tahlil yapmadan ilac yazsaniz malum corona evde yasli var vs. rica etsem olmaz mi?


  • soru  (20.11.20 18:14:56) 
Bu zamanda devlet hastanesine rapor için gidin de sizi bir güzel dövsünler.


  • fikox  (20.11.20 21:11:02) 
Aile hekimknize telefon etseniz. Benimki boyle durumlarda cok rahat rapor veriyor


  • red g  (20.11.20 23:50:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.