[]

Mikrofon Montaj Adaptörü, HyperX Quadcast ve Mikrofon Standı

Merhabalar.

HyperX Quadcast mikrofonum var, içinde mikrofon için montaj adaptörü çıkıyormuş, ben bunu il değiştirirken kutuyu almadığım için unuttum. Şimdi olduğum yere bir mikrofon standı almak istiyorum ama bu adaptör bende olmadan bağlayabilir miyim bilmiyorum. Lastvoice NB40 gibi standlar için HyperX Quadcast'in içinden çıkan adaptör gerekli demişler, piyasadan herhangi bir şekilde harici bu adaptörü alabilir miyim?

İzlemediğim video kalmadı sanırım standlar konusunda, şu konuya net bir açıklama bulamadım, buraya sordum elbet bilen vardır diye. Teşekkürler şimdiden.

 
lastvoice nin mikrofon standını aldım 2 tane ikisinden de shockmount çıktı ama tabi kalitesiz yani(benim mikrofonlarıma uydu ölçüsü seninkine uyar mı bilmem.) ha stand iş görüyor orası ayrı.

senin arayacağın şey universal shockmount, bunun da tr de bir sürü çeşidi var. önemli olan nokta mikrofonun çapı, yani atıyorum 30-40mm aralığında shockmount da var, 40- 50mm aralığında da.

www.google.com

rode gibi markaların shockmountları aşırı pahalı oluyor studyolarda kayıtta kullanıldığı için öyle aşırı pahalılardan uzak dur gerek yok.
  • killerbee  (20.11.20 16:45:47 ~ 16:48:07) 
quadcast'in kendi shockmountu var. bu shockmountu, standa takmak istediğimde ayriyetten bir aparat gerektiriyor sanırım, sıkıntım bu şu an. yeni bir shockmount almak/kullanmak da istemiyorum bu varken, bunu bağlamak için gereken o aparat bende yok şu an, onu nasıl bulabilirim, bunu sormak istemiştim aslında.

media.kingston.com

alt kısmı söküp, mikrofon standına bağlıyorlar. bağlarken ekstra bir aparat var.
  • silverado  (20.11.20 16:51:49) 
bi araştırayım. yapamazsan ama yine shockmount alarak çözersin işi.

www.hepsiburada.com

urun.n11.com

bak böyle bişey alsan bunun adaptörü uyar senin mikrofona ama göz kararı baktım, uymasa da çözersin yani çok pahalı bişey değil. geniş kalırsa pul alır koyarsın ufak, dar olursa ne yapılır bilmiyorum tabi.

tabi kendi mikrofonun ölçülerini kontrol et.
  • killerbee  (20.11.20 16:51:52 ~ 16:56:57) 
www.businesswire.com

mikrofonla ilgili tüm boyutlara baktım kaç mm olması gerektiğini bulamadım. ancak,
sanırım bende eksik olan parça çok basit bir parça. attığınız shockmountlardan birini alırsam, o parçayı kullanarak benim shock mount'u takabilirim gibi duruyor.

www.amazon.com.tr

şunda, mountu takarken vidayı geçirdiği o boru gibi olan kısıma ihtiyacım var.

direkt bunu alayım, bu aparatla takmaya çalışayım, uygun olmazsa iade edebilirim ve direkt HyperX quadcast için universal shockmount alabilirim. ne diyorsunuz?
  • silverado  (20.11.20 17:56:46 ~ 17:59:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.