[]

Yağlı saç için en iyi şampuan?

farkederse erkek için, hangisi ?

* normalde panten'in kepek karşıtı şampuanını kullanıyorum.
panten de bozdu sanki bu aralar.

 
zeytinyağlı defne sabunu(ciddiyim)


  • lcha  (20.11.20 13:45:13) 
Head and shoulders ve Clear men iyi gelmişti ama fazla kurutuyor. Dove kullanıyorum şimdilik fena değil.


  • Topalordek  (20.11.20 14:14:17) 
yves rocher en iyi sonuç aldığım oldu benim.


  • giovanne  (20.11.20 14:29:30) 
Yves rocher iyi, bir de her gün yıkıyorsanız yıkamayın. 3-4 günde 1 yıkayın. Her gün yıkamak saçları hem çok yağlı yapar hem de aşırı zararlı.


  • sta  (20.11.20 15:58:52) 
yves rocher pahalıymış, o kadar para vermem :)


  • vizivozo  (20.11.20 17:27:34) 
Elseve’in yagli saclar icin olani var yesil ona bir bakabilirsiniz. Ben arkadasimda kaldigimda kullanmistim zaten saclarim kuru oldugu icin bana hic iyi gelmemisti ama arkadasimin( erkek) saclari yagli ve ona iyi geliyormus.


  • carmenta  (20.11.20 17:51:09) 
clear manden memnunuz *-*


  • ala09  (20.11.20 20:51:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.