[]

Paket taksi maaşları hk.

Geçenlerde Migros paket takside çalışan biriyle konuştum ayaküstü. Kendi aracının bagajına soğutma dolabı yaptırmış. Migros'a gelen sanal market siparişlerini evlere götürüyormuş. Ne kadar kazandığını sordum. Aylık 10-12 bin arası dedi. İnternette bu konuyla alakalı bir şey bulamadım. Sizce doğru söylüyor olabilir mi yoksa sallamış mıdır?




 
doğru diye duydum ben de


  • lcha  (20.11.20 12:30:27) 
Doğru, birçok alışveriş sitesinin bu şekilde partnerlik programı var, aracınla kayıt oluyorsun paket başına promosyon vs alıyorsun çok karlı bir iş.


  • paramolacak  (20.11.20 12:37:43) 
10-12 net mi brüt mü onu merak ettim açıkcası ben, kaskosu, sigortası, mtvsi, benzini ıvır zıvırı hepsi cepten sonuçta.


  • garavel  (20.11.20 12:56:08) 
genel olarak kuryelikte iyi para var. bana yemek getiren kuryelerin bazıları benden çok kazanıyor olabilir o yüzden bahşiş verirken bir daha düşünün.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.11.20 13:50:39) 
soğutma dolabını kendi ödemiş, araç kendisinin, mazotu kendi veriyor, vergileri kendi veriyor, sigortaları kendi ödüyor, vergiler var, aracın tamiri bakımı tutumu var. bunların hepsi adamın cebinden çıkıyorsa, brüt 10-12bin arası kazanıyor olması gayet normal.

amortisman harici net 10-12 kazanıyorsa, o da gayet iyi. 5 sene kullanabileceği 150bin liralık bir araba ile ayda 10-12bin kazanmak bence çok iyi.

kaldı ki bu pandemi döneminde eve servis meselesi aldı yürüdü. geçenlerde birisi anlatmıştı. eskiden "getir" şubesi açtığında bilmemkaç yılda sermayen geri dönerken, şimdi 10-15 ayda geri dönüyormuş.
  • co2s2  (20.11.20 15:14:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.