[]

İşten kovuldum, bilgi ve tavsiye arıyorum?

Merhaba mevcut ekonomik krizden dolayı işsiz kaldığım için Market sektöründe kurumsal bir firmada mağaza personeli olarak işe girdim.
Ancak 16.günde mağaza sorumlusu tarafından müşterinin yanında "çık git diye kovuldum, nedeni de Kasa da göbek sebzesini yoğunluktan dolayı kıvırcık olarak geçirmem ve bu ilk hatamdı.
Ben de onurum kırıldığı nedeniyle mağazada edep dahilinde ağzıma geleni söyledim.
Şimdi bana mesaj atmışlar çıkışını yapacağız mağazaya gel diye.
Ancak kamera kayıtlarından beni kovdukları gerçeğini ortaya çıkartmak istiyorum, nasıl bir yol izlemem gerekir, burdaki bilgi sahibi yazarlardan yardım talep ediyorum.

 
zaten 16. gününüzmüş, sizi kovup kovmamaları gerçeği neyi değiştirir?


  • benaslinda  (20.11.20 11:02:02) 
Deneme süresindeymişsiniz zaten, kovulma-istifa hiç mühim değil. 16 günlük ücretinizi verip çıkışınızı yapacaklar.
Ayrıca "çık git" evet hiç hoş değil ama kovulduğunuz anlamına gelmiyordu, maalesef Türkiye'de yaşıyoruz ve bu tarz durumları sineye çekmek zorunda kalabiliyoruz işe ihtiyacımız olduğu için. İş esnasında ağzınıza geleni söylemek size her zaman zarar getirir, size tavsiyem sakinleştikten sonra tepki vermeniz olur.

  • montreal  (20.11.20 11:35:53) 
16. Gün için bir şey ifade etmiyor açıkçası. Ben olsam cebimdeki bozuklukları suratına atar çıkardım.


  • Unde bach canim  (20.11.20 11:58:04) 
Deneme sürecinde olduğun için iş mahkemesine gitmeye değmez. Yaptıkları büyük terbiyesizlik. Ağzına geleni söylemen onların anlayacağı dilde yeterli olmuş.


  • kanlakarisikyagmur  (20.11.20 12:01:47) 
Müşterinin yanında ağzına geleni söylemişsen hakliyken haksiz duruma dusmussun.


  • pass  (20.11.20 12:35:54) 
Geçmiş olsun. İyi yapmışsınız, müşterilerin yanında yaptığı doğru değil. Ben olsam öyle bir yerden alışveriş yapmazdım tekrar.


  • geçerkenugradım  (20.11.20 13:18:08) 
Deneme süreci dışında olsa gitme derdim de git artık kurtul uğraşmaya değmez


  • olaylar olaylar  (20.11.20 14:24:19) 
Benimde market işinde 2 aylık bir tecrübem oldu. Kovulman iyi olmuş o psikoloji o atmosfer seni aşırı yoracak kendine olan bakışını, özgüvenini ciddi manada yaralayacaktı o yüzden kovulman iyi olmuş. Deneme sürecinde olduğun için yapabilecek hiçbirşeyin yok. beş para etmez insanların sana saygısızlık yapmasındansa böyle olması daha iyi emin ol.


  • philiptraum  (20.11.20 15:32:27) 
kurumsallığına s.çıyım ben bunların işlerine geldiği konuda kurumsal işlerine gelmediğinde hakaret, mobbing ne ararsan.

geçmiş olsun
  • ala09  (20.11.20 21:08:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.