[]

"eyvah kocam kel oluyor" şampuanı

adama birkan sokullu imajı yapacaz derken, elimizde saç kalmadı. kayınpeder kel ama dayı saçlı. hani oğlan dayıya, kız halaya çekerdi.
durumumuz görseldeki 2 aşamasını geçti ama 3 olmadı daha, 2,2 falan diyelim. hala geç değil bence, değildir di mi ya? şampuan, krem, vitamin, aşı, iğne, ilaç, kafa nakli ne önerirsiniz?



 
Kocanı değiştirmeyi öneriyorum zira başka çaresi yok, ikiniz de rahat edersiniz hem


  • mirty  (20.11.20 11:01:43) 
saçsız değil, kolsuz bacaksız kalsa da değişmem, dünya bir yana o bir yana.


  • halanne  (20.11.20 11:09:04) 
bıttım sabunu iyi diyorlar. ayrıca ektirsin dökülürse de, basit artık.


  • veritaslibertas  (20.11.20 11:11:49) 
2020 Kasım sonu itibariyle minoxidil ve finasteride'den başka onaylanmış çaresi yok. Onların da etkisi sınırlı. Minoxidil'i her gün iki defa kullanmak zulüm. Bırkaınca tekrar dökülüyor. Mucize bir etkisi zaten yok.
Finasteride kullanınca da cinsel hayatınız biraz tatsız hale gelebilir.

  • synesthesia  (20.11.20 11:13:56) 
Kocanı saçıyla sınırlama. Saçlı biri bulursun sonra saçsızını arasın.

Durum 2deki gibi ise minoxil kullansın. Bir gecede at kuyruk çıkmaz lakin 4-5 aya toparlar.
  • kanlakarisikyagmur  (20.11.20 12:05:41) 
Eğer şu an 30 falan değilseniz zaten çok yavaş açılıyor demektir, minoxil kullandığı sürece etki eder. Esas çözümü saç ekimi veya finasteride fakat o dht(testosteron)u baskıladığı için kimi erkekte tatsız sonuçlar olabiliyor. Saçlı ve erekte olamayan bir eş istersen sen bilirsin.


  • nhk ni youkosu  (20.11.20 12:21:28) 
45 ten sonra çok normal bu durumlar.
saç çıkaran mucize bir ilaç filan da yok. olsaydı zaten erkekler olarak o şirkete tapınırdık :-)
peruk da dahil, kafaya takmayın derim.
  • ankarakecisi  (20.11.20 12:32:37) 
Bunu şelaleye doğru giden bir kayık gibi düşün. Ya kocayı değiştireceksin ya da kocanla konuşurken gözlerini kapatacaksın. Bence ikincisi daha mantıklı. Rabbim kimsenin gönül gözünü kapatmasın inşallah.


  • pass  (20.11.20 12:38:20) 
saça çözüm olacak bir şampuan üretilseydi dünyada kel insan kalmazdı. kocan stresten uzak dursun böyle şeyleri de kafaya takmasın. takviye ilaçlar biotinli şampuanlar alabilir.

bu işin sonu yine de kellik. sen kocanı grafik 6 daki 7deki gibi sevmeye bak.
  • koela  (20.11.20 13:30:21 ~ 13:32:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.