[]

gençleştirici-canlandırıcı yüz kremi

yaşlandım be sözlük. yaş oldu 44. çizgilerle beyaz tellerle bir derdim yok ama, cilt tipi olarak hep solgun, yorgun, cansızım, gözenekler geniş mi deniyor bir de öyle bir şey var. gerçi bunların yaşla da alakası yok sanırım hep öyleydi. kırışıklıklarım kalsın da, böyle yüzüm parlasın, ışıldasın, gençlik fışkırsın istiyorum. makyajsız bile canlı bir yüzüm olsun istiyorum. sokakta karşılaşsak ajda pekkan bana hasetle baksın istiyorum. ama bunu fazla para vermeden yapayım istiyorum, çünkü ya para verip hevesle aldığım şeyi 3 gün sonra kenarda unuturum ya da değmez diye düşünüp almam.
bir de tembelim ben, öyle önce bunu yap, sonra 5 dakka bekle, sonra şunu yap gibi alengirli şeylerle uğraşamam, bazen akşamları yatarken dişlerimi fırçalamaya bile üşeniyorum o derece yani. en fazla akşamları oturduğum yerde süreceğim bir krem hadi olmadı sabah da yüzümü yıkayacağım bir şey olsun istiyorum.

çok şey mi istiyorum? peki ne istiyorum?

 
En kolayı tek kullanımlık maske kullanmanız ya da bir cilt bakımı yaptırmanız. Cildinize ne kadar az ürün sürerseniz cilt daha sağlıklı kalır.

Aşağıda linkini bıraktığım serumları ürünleri deneyebilirsiniz. Bunlar son 2-3 yıldır çok kullanılıp, övülen ürünler. Özellikle trendyol linki bıraktım, yorumlara göz atmanız için.

ty.gl

ty.gl

ty.gl

Ben cilt bakımında makyaj yapmadığım zamanlar sadece temizleyici jel kullanıyorum. Normal bir cilt yapım var La Roche Posay Effaclar Jel hem temizleme hem cildi güzel gösterme açısından bence çok başarılı.
  • GoodMorningTeacher  (20.11.20 12:16:41) 
ben 2 tane peeling kullanıyorum dönüşümlü. duşta duruyor bunlar, böylece sabahları önce onu sür sonra lavaboda yıkamaya çalış falan uğraşmıyorum.
www.rossmann.com.tr
www.rossmann.com.tr

günlük bakım için göz kremim uzun yıllardır aynı ama yüz kremimi ara ara bu serinin farklı özellikte olanlarıyla değiştiriyorum;
www.rossmann.com.tr
www.rossmann.com.tr

ayrıca 10-15 günde bir aklıma estikçe bu ampüller veya kapsüllerinden kullanıyorum dönüşümlü. bir sürü özellikte olanı var, sayfadan incelersin. o ara hangisine ihtiyacım olduğunu düşünürsem onu seçiyorum.
www.rossmann.com.tr
www.rossmann.com.tr

haftada bir banyoda yüzüm için;
www.rossmann.com.tr

gece yatarken falan hiç bir şey kullanmıyorum. zaten makyaj hiç yapmıyorum. bol su tüketiyorum.herkes yaşıma göre çok sağlıklı ve canlı bir cildim olduğunu söylüyor.
  • Phoebe  (20.11.20 12:42:14 ~ 21.11.20 00:04:48) 
Sadece kullandiginiz urunler degil ayrica beslenmeniz de onemli saglikli bir cilde sahip olmak icin. Saglikli yaglari diyetinize ekleyebilirsiniz, mesela ben mutlaka avokado, ceviz, badem, findik hergun tuketmeye calisiyorum. Bunun disinda c vitamini onemli. Sabahlari green juice yapabilirsiniz, bir suru tarif var nette bakarsaniz, ben mesela ispanak, maydanoz, limon, elma, zencefil ve muzlu mutlka haftada en az 4-5 kere yapiyorum. Ve tabiki su tuketimi cok onemli en az 2 litre olmali. Ben 30 yas ustuyum ama kimse inanmaz belki genetik ama mutlaka yaptiklarimin da faydasi vardir.

Urun onerisine gelirsek iyi icerikli bir nemlendirici kullanmak cok onemli. Avene’nin urunlerini tavsiye edebilirim. Hem fiyatlari da cok yuksek olmamasi lazim Turkiye’de nasil bilmiyorum su an. Ayrica iyi bir serum kullanabilirsiniz. Ben estee lauder advanced night ya da bazen l’occitane immortale reset kullaniyorum ama maalesef fiyatlari biraz yuksek. Belki daha uyguna baska serumlar bakabilirsiniz c vitamini serumu da olabilir.

Bu arada oneriler arasinda gordum ben La Roche Posay Effaclar’in hyaluronik asit serumundan hic memnun kalmadim onu da belirtiyim:)

Bir de goz kremi, ben kiehls’in midnight repair eye i kullaniyorum ondan da memnunum.

Simdilik 3 urunle baslarsaniz nemlendirici, serum ve goz kremi baya bi faydasi olur. Tabi beslenmeye de dikkat edelim:)
  • carmenta  (20.11.20 17:33:21) 
alengirli dediğiniz şeyi çogumuz yapmıyor saç bakımı dışında :)

www.limonian.com

bu ürünü bakım için değil ama yüzünün her yerine sürdüğünde çok güzel bir parlaklık sağlıyor. 5 buçukta kalkıp iişe giderken ayılmıyorum ama 5 sn şunu sürmek aşırı iyi geliyor.kokusu da hoş
  • ala09  (20.11.20 21:12:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.