[]

Coronavirus testi için eve geliyorlar mı?

valide coronavirus kaptı sanırım. titremeye üşümeye başladı. şu anda ilk gün. başka bir belirti yok

58 yaşında, astım (koah) ve yüksek tansiyoun hastası.

eve test yapmaya gelirler mi acaba?

nereyi aramalı?

 
Temaslı olunca karantina kararı bildiriliyor. O durumda eve geliyorlar ancak henüz teşhis konmamış ya da temaslı olmayan birine geliyorlar mı bilmiyorum ama sanmıyorum. Öyle olsa kimse hastaneye gidip 4 saat kuyruk beklemez.


  • himmet dayi  (20.11.20 08:19:07) 
Baai Ozel hastanelerin evde bakim servisleri yapiyor evde test. Onun disinda 112 ile giderse sira bekleme ihtimali daha dusuk olur devlette


  • rockinside  (20.11.20 08:41:08) 
peki sağlık ocağında test yapıyorlar mı acaba?


  • Mehmet Ersoz  (20.11.20 08:41:37) 
Test yaptırmanız gerekiyor, test sonucuna göre eve geliyorlar

Özel veya devlet, testi yaptırın bekletmeden.
Çok geçmiş olsun
  • purplee  (20.11.20 08:47:05) 
Saglik ocaklari yapmiyor malesef


  • rockinside  (20.11.20 08:50:02) 
Sağlık ocağı yapmaz, Testler genelde devlet yada araştırma hastanelerinde yapılıyor. Özel hastanelerde yapıyor ayrıca.

3 seçeneğin var;

1- 112 yi arayıp ikna etmeye çalışmak (çoook zor ihtimal belki durumu yi değil filan denirse ikna edilebilir.)
2- En yakın test yapan hastaneye gidip test yaptırmak. (pozitiflerle uzun kuyruklarda bekleme sıkıntısı)
3- Özel hastaneye gidip test yaptırmak (Para kaybı, ayrıca pcr testi sadece 250 TL iken bu çakallar bir çok test ekleyip 1000 TL ye kadar hesap çıkarabiliyormuş.)

Geçmiş olsun
  • infernalcadre  (20.11.20 08:54:45) 
geçmiş olsun.
siz gideceksiniz ya da 112'yi arayacaksınız.

  • cliquot  (20.11.20 10:02:22) 
özel hastanede yaptırdık biz ofis olarak, gündüz gidince covid için çok sıra oluyor, 6 dan sonra gittik, hiç beklemeden hallettik. en başta kayıt yaptırırken ödedik, fiyatı teyid ettik, kişi başı 250 tl ödedik.

çift maske taktık, hiç oturmadık, kayıt deskine yaslanmadık, temas etmedik. yanınızda kalem götürün formları imzalamak için, yoksa herkesin dokunduğu kalemlere dokunmak zorunda kalırsınız.

strese ve riske girmeyin, gidin yaptırın.
  • Phoebe  (20.11.20 10:56:58) 
her özel hastane devlette geçerli olan testi yapmıyor bu arada aklınızda olsun. özellikle sorun bu durumu sonucu e devlette görebiliyor muyum diye.


  • ayin yazari  (20.11.20 11:56:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.