[]

Sizi sinir eden bi kitap önerir mısınız ?

Bu dediğim dizi filme de uyarlanabilir. O yüzden bu kategoriye sordum. Sizi sinir eden bi kitabı sonuna kadar okuyabilir mısınız? Böyle bi kitap falan varsa bana önerebilir mısınız? Ben içinde çok haksızlık barındıran ve okuyanı yiyip bitiren bi kitap arıyorum biraz mazoşistimde. Duyguları yoğun kişilere hitap eden bi kitap, film, dizi hakkında ne düşünüyorsunuz genel olarak..




 
Üslubu sinir eden bi kitap olmuştu; Tutunamayanlar. İçim karardı resmen. Sonra yaklaşık altmış sayfalık bi bölüm geldi, hiç noktalama işareti kullanılmayan. Yeter dedim attım kenara.


  • antihero  (19.11.20 22:23:52) 
John Fowles - Büyücü

Yazarın diğer kitaplarını sevince, bu kitabı da çok övülünce almıştım. Hem kız kardeşim hem de ben okurken sinir krizi geçirdik. Başarılı bir kitap değildi bence.

Alttaki entryyi okuyunca aklıma geldi:

Marquis de Sade - Justine

Kitap baştan sona rahatsız edici. Öyle ki bazen sayfaları hızlı hızlı geçmek istiyorsun. Ancak Büyücü’nün aksine başarılı bir kitaptı.
  • ruhen hastayim ben  (19.11.20 22:24:41 ~ 22:28:44) 
Hanya Yanagihara - Değersiz Bir Hayat

Okurken o kadar için karardı ki 700 sayfalık kitabın 200. sayfasında bıraktım. "İşkence pornosu" kalıbının sözlük anlamı bu kitapta yemin ediyorum. Öyle normalde herşey güzel olsun pembe peluş filler modunda bir insan değilim ama bildiğin bir bok deresinde sürüklenmek gibiydi bu kitap.
  • peki madem  (19.11.20 22:26:24) 
beni kor kuyularda.o babanin hicbirsey yapmamasi adami yeteri kadar delirtiyor


  • grinito  (19.11.20 22:45:13) 
  • sttc  (19.11.20 22:52:01) 
"kiralık konak" olabilir. Kitaptaki çoğu karakter pislik ve insanı kanser eden türdendi.

Ya bir de Sabahattin Ali'nin öyküleri aşırı dramatik, insan ehh yeter be oluyor. Romanları ne kadar iyiyse öyküleri o kadar kötü.
  • playing star again  (19.11.20 23:47:33) 
lilja 4ever


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (19.11.20 23:52:56) 
Buyucu arti 1
Bi de iskenderiye dortlusu - yazara gicik olmustum, bayaa kandiriyo okuyucuyu :-)

  • euteamo  (20.11.20 00:16:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.