[]

Ucuza kaliteli erkek tişörtü almaca?

Hazır sezon bitmişken daha ucuza alırım herhalde diyerek 7-8 tane tişört alayım diyorum. Nereden alayım? %100 pamuk mu olsun? Trendyolda Lufian indirimi var ama tişörtler %5 elestan %95 pamuk mesela. Bu işin tam kıstası nedir?

Genelde sezonunda koton, colins, maviden vs. tişört alıp 3-5 kere dışarıda giydikten sonra uyurken giymeye başlıyorum. Hemen eskiyor. Bu sefer çabuk bozulmasın istiyorum.

Hangi markaları önerirsiniz? Düz siyah vs. de alabilirim. Yaz kış giyiliyor zaten.

 
fiziksel mağazalarda eylül-ekim arası yapılıyor bu dediğiniz. yazlıklar kaldırıldı çoktan.


  • diffarentiationation  (19.11.20 22:05:28) 
kaft'n tshirtlerini çok beğeniyorum ben. basicler 50-60 tl civarında şu an.


  • nasil olacak bazi seyler  (20.11.20 00:28:16) 
%5 elastan var diye %100 pamuktan kötü olmuyor o tişört. polyester olmadığı sürece sorun yok, hatta tişörtün kesimine ve vücuda oturuşuna olumlu etkisi olabiliyor elastanın. slim fit tişörtlerin elastanlı olanları daha güzel oturur mesela vücuda, hatları daha güzel belli eder.

ucuza kaliteli tekstil ürünü yok gibi bişey, yüksek üretim kalitesi fiyata da yansır. ama şu anda piyasada uzun soluklu giyebileceğin bir tişörtü 200 liradan aşağı bulamazsın, o yüzden çok takılmana gerek yok buna. polyester olmayan en ucuz olanı al, 3-5 kullan geç.

ayrıca yıkama şekli de çok etkiliyor giyim süresini. lekelemediğin ya da terden sırılsıklam 3 gün üst üste giymediğin tişörtü 30 dereceden daha sıcakta yıkamanın manası yok, keza yüksek devirde sıkmayacaksın, narinde yıkayacaksın. benim dikkatli giyip, yıkayıp, ütülediğim ve 2-3 sene giydiğim tişörtlerim var, hiç biri de 200 liralık tişört değil.

billabong, dockers, lee ve mudo'dan alıyorum genelde, uzun uzun giyiyorum.
  • Jux  (20.11.20 00:48:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.