[]

Sirket araci kazasi

Simdi sirket bana bir arac kiraladi. Gittim firmadan ben aldim araci imzalaricattim, sifir araci aldim kullaniyorum.

Dun aksam araca dokunmuslar surucu tarafi camurluk gocmus ve kapida parmak kadar ezik var. Boya kalkmamis.

Simdi ne yapacagim.

Gidip sanayide bir ustaya yaptirayim mi 300 lira verip.
Yoksa filo firmasina soyleyeyim mi
Kalsin boyle bana birbengeli yok , is sonu gider teslim ederken soyleriz mi?

Simdi prosedur nasil ilerleyecek. Basina boyle seyler gelmis olanalr bilgi verirse sevinirim.

 
böyle mini hasarlar için zaten anlaşması vardır şirketin. gidersiniz yaparlar şirketle servis arasında çözer.


  • prodeq  (19.11.20 17:16:39) 
Kendiniz niye yaptirasiniz yahu. Firma halleder. Sözleşme kapsami dışında ise sizin şirkete fatura eder. Siz araci hareket ettirmeden yeni olmuş gibi fotoğrafları çekin, firmayla iletişim kurun.


  • elorelia  (19.11.20 17:23:50) 
kiralık aracı da cebinden ödemezsin ya. suçun bile yok.
söyle sirkete sigortada yaptırılsın ne olacak

  • ayin yazari  (19.11.20 17:24:48) 
böyle durumlarda derhal kiralama firmasına haber verin, dilekçe yazın, talep açtırın. onlar da yaptırıp yaptırmak istemediklerine karar versinler. (nadiren bazı durumlarda yaptırmak istemeyebiliyorlar) büyük ihtimalle sizi bir servise yönlendirecekler, ücretsiz yaptırmış olacaksınız.

bu süreci işletmezseniz, kira süresinin sonunda arabayı teslim alırken iyice inceleyecekler ve haber verilmemiş hasarları sizden (şirketten) tahsil edecekler.
  • co2s2  (19.11.20 19:36:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.