[]

Kendime nasıl bir meşguliyet bulmalıyım.

Çok dırdırcı bir annem var. Beni hiç boş bırakmaz. Hep iş koşar. Pandemi dolayısıyla çalışamıyorum. Bu benim suçum değil ama beni darlıyo yinede.şimdi de online kurslar bulmuş,evde oturuyorsun bari ise yara diye.
( Bu kursların hiçbiri ilgimi çekmiyor. Bomboş şeyler olduğunu da anlatamıyorum. Yok zaman yönetimi yok bilmem ne. Bunun kursuna mi gidilir ? )
Zaten gelecek yıl bunu çekecek değilim. Başka bir ülkenin vatandaşlığına geçmek için yollar arayacağım. (Bu konuda da bir iki tavsiye verirseniz olur hani.) ama şu anda anı kurtaracak çözümler lazım. Kendime öyle bir meşgale bulmalıyım ki, oturduğum yerden buna fazla söz hakkı kalmasın. Serbestleşme döneminde kurslar aklıma geldi. Bi enstrüman kursu falan bulup gitsem yüzümü görmez,bana sarmazdı... Ama tam o anda da koronaya yakalandık. Acaba on-line müzik kursu falan var midir ki ne? Hem kendime birşeyler katarım hem de şunun dilinden kurtulurum..


 
Ilgini cekecek kurslar / dersler bul, kendini gelistir. Annen dogru soyluyor ama kendini gelistirmen icin neye ihtiyacin oldugunu bilmiyor, onu ancak sen bilirsin. Seneye "baska bir ulkenin vatandasligina gecmek icin yollar aramaya" basladiginda nasil bir kayaya carptigini goreceksin. Su issiz vaktini bosa geciriyorsan cidden cok yazik ediyorsun. Kac dil biliyorsun? Yurtdisinda ne yapacaksin? Hangi ulkelere baktin? Gidis sartlarini biliyor musun? Neden bu isi gelecek seneye biraktin? Zaten bugun karar versen gitmen en az 1 sene alacak simdiden basla iste. Kendi is alaninda en ileride misin? Daha ileri gitmek icin ne ogrenmen gerekiyor vs. Bunlari annen bilmez ama ancak sen bilirsin. Eger calismadan karnin toksa basinin ustunde bir cati varsa ne kadar sansli oldugunu bilmiyorsun bu devirde, hakkaten o vakti dogru kullan.


  • robokot  (19.11.20 15:57:52) 
yemek yap, camları sil, evi süpür, banyoyu temizle, kek yap


  • bir soru sorcam  (19.11.20 16:46:13) 
“ zaman yönetimi yok bilmem ne”

Evet bunun kursu olur. Önemli bir konudur.
  • fever  (19.11.20 16:46:59) 
madem yurtdışına gitmek gibi bir hayaliniz var, ingilizcenizi mükemmel dereceye getirmek için çalışabilirsiniz.

bir de ankara anlaşması var, ona da bir bakın. son günü 30 aralık.
  • fever  (19.11.20 18:40:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.