[]

ikiyüzlülük değil mi?

ben mi olayları, insanları hep kötü tarafından görüyorum bilemiyorum ama etrafımdaki ikiyüzlülükler cok batmaya basladı. cocuklugumdan beri önce insana saygı dusturuyla yetiştim, herkese eşit yaklasmayı öğrendim, ve hiçbir sebep yüzünden insan ayırmadım. tabi ki bazılarını daha cok sevdim ama hiç kimseye yaranmaya çalısmadım. ama etrafıma bakıyorum insanlar özellikle karsı cinse yaranmak için herşeyi yapıyorlar. normalde duyarsız bir erkek ortamda yazdıgı bir kız varsa birden dunyanın en duyarlı varlıgı kesiliyor, iş varsa yardım ediyor falan. aynı şekilde, bir dostunun derdini dinlemekten aciz bir hatun güzin abla kesilebiliyor. bütün bunlar bana cok kötü görünüyor ve fakat, en mantıklı dediğim insanlar bile bu hareketleri yapabiliyor. bu kadar mı aciziz ya, bu kadar mı adaletsiz, yavsagız?




 
yavşağız evet.


  • phonex  (16.05.10 01:30:27) 
adam gibi biriyle karşılaşmamışsın henüz.


  • bugax  (16.05.10 01:44:47) 
phonex yavşağız diyorsa öyleyizdir. yavşak olmamızın sebebi de ilk insanlardan gelir sanırsam.


  • kreider  (16.05.10 01:46:36 ~ 01:47:13) 
@bugax, 23 yasındayım. cunup da gezmem ki.


  • lazuri  (16.05.10 01:47:35) 
dedemin bir lafını hatırladım onu yazayım, dedem dedi ki;
"deseler ki uzayda am var ilk biz türkler oraya çıkardık"
böyleyiz biz ya
ve bir gün o dertten gidecez sanırsam...
kızlara nedense herkes ayrı bir yardımsever atasözüde var bende şans olsaydı anamdan kız doğardım diye ama ben halimden memnunum erkek olmak var be kardeşim, kız doğmayı neden isterler anlamam.
  • seyduna6687  (16.05.10 02:30:56) 
@seyduna6687, kız olmak yetmez, bi de guzel olman lazım.


  • lazuri  (16.05.10 02:35:12) 
"insanın günlük hayattaki her davranışı karşı cinsi etkilemek içindir. hayvani dürtülerinin önüne geçemez." diye bi laf var. şopen olması lazım.

bence bu kadar karamsar ve net olunmamalı ama.
  • emraah  (16.05.10 02:36:31) 
@lazuri düşün artık hacı bizim insanımız oraya kadar düşünüyo kız olayım kurtulayım :))
senin dediğinde doğrudur çirkinsen kızda olay biter ama erkekte paran varsa olayı aşarsın.

  • seyduna6687  (16.05.10 02:47:58) 
hacı maalesef normal bunlar, mümkün olduğu kadar anormal olmaya çalışalım yeter.


  • antihero  (16.05.10 07:59:40) 
Çevreni değiştirmeyi dene, öyle olamyan inssanlar da var, hatta benim çevremde anlattığın gibi insan yok...
herkes ortamına göre davranıyor belki ve sen istediğinden farklı bir ortamda olduğun için yaşıyorsun bu sıkıntıları...

  • lule  (16.05.10 13:55:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.