[]

Alçı bezi ile yüz kalıbı almak

www.youtube.com

www.youtube.com

Böyle videolar izledim. Alçı bezini gözüne koyan yok. Neden? Vazelin sürsek, ıslak bir selpakla kapatsak önce ve sonra alçı bezini koysak olmaz mı? Kendi kendine yapmak zor olur diye mi yapmıyorlar yoksa bir zararı mı var?

Bir de kalıbı aldıktan sonra ters çevirip içini tamamen dolduruyorlar. Ben maske gib kalmasını istiyorum. Alçıyı, kalıp içine içine ince bir şekilde sürsem olmaz mı?

Teşekkürler.

 
simdi seyrettim ilk videoyu meraktan. ben yuzu komple alciya bandiriyor diye beklemistim izlemeden shdkjhsdks ne enteresan isler...

alci kimyasal goz yanigina sebep olabilir. ama bunlar muhtemelen gerek yok diye yapmiyorlar. kuruyana kadar gozleri kapali tutsaniz da goz kapaklari oynayacaktir. gozun ustune bir sey koyarsaniz gozun sekli olmayacak yine.
  • yoggi  (19.11.20 13:33:15) 
Merhaba. Biz bunu derste yaptiriyoruz. Sanatsal malzeme satan yerlerde satilan alci bezlerini kullaniyoruz. Musluk suyunda bezi islatarak kuanmaniz gerekiyor.
Kendi yuzunuze uygulamadan once yuzunuzu iyice vazelinleyin. Sacinizi vs yuzunuzden cekin. Bezleri islatip yuzunuze yerlestirin. Her yerinize yapistirdiktan sonra 3 5 dk bekleyin. Yanaklarinizin altindan oynaya oynata kalibi cikarabilirsiniz. Bu surecte mimik yaparsaniz kalibin yuzunuzden cikmasi kolaylasabilir.
Ayna karsisinda kendinize uygulayabilirsiniz. Kuruma surecinde cildinizde isi yukselmesi hissedebilirsiniz. Bu normal.
Maskeyi cikardiktan sonra iyice kurumaya birakin. Sonrasinda boyayabilirsiniz.
  • nax  (19.11.20 14:23:09) 
Alçı katılaşırken ısınır.göz yakabilir. Yüz kalıbı almak isterseniz arjinat ile alabilirsiniz.


  • suicides underground  (20.11.20 00:20:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.