[]

Ofis iletişim rezaleti

Ben bu insan müsveddelerine sıfıra yakın çiziksiz darbesiz macbook verdim kontrol ettirmek için. Cihazı aldım şimdi arka kapakta 2 vida takılı tam tamına 8 vidayı takmamışlar. Vida yerleri boş. Cihazın durumunada kullanıma bağlı çizik ve hasarlar var demişler cihazda gram çizik yoktu bunlardan teslim aldığımda darbe ile aşınma olduğunu farkettim. Ayrıca şifre koymuşlar şifrenin ne olduğunu bulamadım,söylemediler yarın arayıp sorucam şifreyi.
Cihazın sorununu bile tespit edememişlerdi ben telefonla söylediğimde edebildiler. Macbook yurtdışından alınma garantisi vs. yok.
1 yıl öncede telefonumu kullanıcı hatası diye garanti dışı bırakmışlardı bu insan müsveddeleri.
Ya ben şimdi ne yapabilirim? Bunları nereye şikayet edeyim ne yapayım arkadaşlar bir yol gösterin nolursunuz akşamdan beri sinir ve moral bozukluğundan yerimde duramıyorum.Huzurum kaçtı.

 
Tuketici mahkemesine tutanak tutturaral verebilirsiniz. Cihaza cok dokunmadan parmak izleriyle test ettirebilirsiniz. Ugrasmak isterseniz tabi.

Size gelince. Iyi dersin pahalisi makbuldur. Ucuz mal alacak kadar zengin degilmissiniz ama pahali mali ucuz cozumleyecek kadar zengin oldugunuzu gorebiliyorum.

Benim tavsiyem. Sakin olun. Ugrasmayin. Baska bir yer bulun. Temizce halledilmesini isteyin. Isinde iyi olan insanlar var. Hayatiniza devam edin. Bosverin. Bunu da unutmayin, ne yapmamaniz gerektigine dair size ani olarak kalsin.

Not: cizik meselesini gordum. sinirlendim bende. haklisiniz.
  • baldan kaymak  (18.11.20 22:51:02) 
ürünler karışmış olabilir mi


  • sen nasıl bir insansın  (18.11.20 22:52:49) 
Bana da ürünler karışmış gibi geldi hocam. Farklı şifre koyma olayı çok saçma, bunlar yetkili servis yani böyle bir prosedür yok. Adam kafasına göre şifre koyamaz. Ortada farklı bir şey olmalı.


  • roket adam  (18.11.20 23:00:28) 
Cihaz benim cihazım hocam seri numarasından baktım. Belli yani. Ya ben bunlara ne yapayım şimdi?


  • soru icin geldim  (18.11.20 23:05:50) 
Thh yurtdışından satın alınmış garantisi olmayan cihazlara yardımcı oluyor mu?


  • soru icin geldim  (18.11.20 23:06:26) 
Hayatımda gördüğüm en .. servis
Arkadaşımında iPhone'u boydan boya çizik yollamışlardı.

  • stillalive  (18.11.20 23:10:56) 
Apple’ı arayabilirsin. Garantisi olmasa da böyle bir durumla ilgilenirler


  • her giriste sifresini unutan adam  (18.11.20 23:59:50) 
Hocam Türkiye'deki servislerin hangi markanın olursa olsun kalitesine asla güven olmaz. en temizi servise verirken servis önünde açacaksınız videoyu sağını solunu altını her yerini videoya çekeceksini servis elemanınıda bi yerde kadraja alacaksınız, yarım dakika yeterli olur bu video için. Bu şekilde ürün teslim edeceksiniz. Şahsen ben asla güvenmem. Bu durumda ne yapılacağını bilemiyorum ama bu tarz olaylara en net çözümdür. Geçmiş olsun.


  • philiptraum  (19.11.20 11:39:04 ~ 11:40:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.