[]

grip aşısı

65 yaş üstü babam sağlık ocağında aşı olmak istiyorum demiş, e-devlet'ten sıraya gireceksin, takip edeceksin vs. gibi bir cevap vermişler.

baktım ne e-nabız'da ne e-devlet'te böyle bir şey var, aşı az olduğu için baştan savma hareketi mi yapmışlar?


 
aşı herkese yapılmıyor. e-nabızda gözükmesi gerekiyor.


  • jelly bear  (18.11.20 15:28:34) 
Yoo bu sene boyle. E nabiz veya e devlette asi ciktigini gorebilmesi gerekiyor. Ciktigi vakit eczaneye gidecek, eczane asiyi temin edip hastaya verecek, hasta da alip onu aile hekiminde vurulacak.

Eger e nabizda asi olamazsiniz yaziyorsa olamiyor.
  • invictae  (18.11.20 15:38:03) 
@jelly bear

işte tam olarak anlamadığım o, babam 65 yaş üstü kronik rahatsızlığı da bulunuyor. e-nabız'dan bir şey mi yapmam gerekiyor, nereden ne yapmam gerekiyor anlamadım. aşı takvimi diye bir şey koymuşlar. böyle görünüyor, hiç biri yapılmamış olarak. burada grip aşısı ile ilgili de bir şey yok.

HEP-B I II III
SUÇiÇEĞİ I
HEP-A I II
BCG I
DABT-İPA-HİB I II III R
KPA I II III R
KKK I II
OPA I II
DABT-İPA R
TD ADULT
  • ronartest  (18.11.20 15:38:54) 
e-nabiz'a girin (e devlet sifresiyle giriliyor)

ana sayfada altta bir bilgi kutusu var orada asi risk grubundaysa, aile hekiminize gidin vs gibi bir uyari cikiyor, asi grubunda degilse linkteki gibi uyari balonu cikiyor.

bunu kontrol edip oyle aile hekiminize gidin, asi cikmadiysa gitmenize gerek yok.

prntscr.com

not: ekstra bir sey yapöaniza gerek yok, sadece girip bilgi balonunu kontrol edeceksiniz. piyango gibi ya asi cikmistir ya da cikmamistir. cikmadiysa asi olamiyorsunuz
  • exlibris  (18.11.20 15:39:17 ~ 15:40:25) 
hah tamam, anasayfadaymış görememişim. teşekkür ederim hepinize.


  • ronartest  (18.11.20 15:40:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.