[]

Belediyenin site içerisindeki otoparka karışma hakkı

Belediyenin site içerisindeki otoparka karışma hakkı yasal olarak var mı? İkidir Yenimahalle belediyesi zabıtası konu hakkında bizi bizzat uyarmaya tehdit etmeye geliyor. Bu durum karşısında ne yapmalıyız, nereye şikayet etmeliyiz?




 
ne diye tehdit ediyorlar ki?


  • theseachange  (18.11.20 12:00:14) 
Evimizin yanındaki park yerine araç koymadığımız için saksı koyduk başkası da koymasın diye. Kapının hemen dibi olduğu için... Alacaksınız diye tehdit ediyorlar...


  • lafalaf  (18.11.20 12:11:20) 
evinizin yanındaki park yeri, belediyeye belli bir ücret ödeyerek siteye tahsis edilmedi ise, zabıtalar haklı.


  • pccopath  (18.11.20 12:23:02) 
Saksı koyduğunuz alan sitenizin arsasına ait, tapulu yerinizse karışamaz. Yok eğer belediyeye yani kamuya ait bir alansa karışır.


  • John Bloor  (18.11.20 12:30:13) 
saksı sokakta mı, yoksa sitenizin içinde mi? arkadaşların dediği gibi, tapulu mülkünüzdeyse kimse karışamaz. ama sokakta ya da kaldırımdaysa haklılar.


  • fever  (18.11.20 12:44:33) 
Evinizin yanı sizin veya babanızın tapulu arsası değilse, alan üzerinde hak sahibi değilseniz ve ortak alan olup da başkasının parketmesini de engelliyorsanız, engellediğiniz kişiler bir nevi magandalık yaptığınızı düşünüyorlardır ve bu durumda çevreye rahatsızlık verdiğiniz gerekçesiyle zabıtanın müdahalesi yasaldır.


  • pass  (18.11.20 13:34:40) 
her türlü belediye haklı. tapulu malınız olsa bile planlarda otopark alanı gözüken bir yeri başka amaçla kullanamazsınız. kamusal alansa zaten hiç bir şey koyamazsınız.


  • faaip de oiad  (18.11.20 13:42:47) 
site içindeki yollar umumi yol olabilir. Girişinde kapı olması size ait olduğu anlamına gelmez.


  • catch the arrow  (18.11.20 13:55:13) 
Saksı koyduğunuz yeri "park yeri" olarak belirleyen belediye mi site yönetimi mi?


  • cowboy  (18.11.20 19:19:21) 
Site içindeki yolların umumi olma ihtimali var. Siteye giriş açılır kapanır bir kapıdan mı yapılıyor


  • kisa  (18.11.20 21:45:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.