[]

Sağlık sigortası yaptırmak

Eşime sağlık sigortası yaptırmak istiyoruz. Benimkini şirket yaptığı için nereden yapılıyor hiç bilmiyorum.

1) Bir sigortacı bulup mu aramalıyız yoksa direk sağlık sigortasını yapacak firma ile mi iletişime geçmek gerekiyor?


2) Doğumu kapsayan sigorta fiyatları aşağı yukarı ne kadar olur?

3) Varsa önerebileceğiniz, memnun kaldığınız sigorta şirketi tavsiye verebilirsiniz.

 
1) sigorta şirketlerini arasanız da sizi bir acentelerine yönlendirecektir.
2) kişinin yaşına, geçmiş hastalıklarına, teminat limitlerine ve anlaşmalı kurumların nereler olduğuna bağlı olarak çok değişkenlik göstermektedir. yaklaşık bir rakam verilemez.
3) Yaşadığınız il, özel hastanelerle olan anlaşması, bütçeniz vb. verilere göre sigorta şirketi seçiminde bulunabilirsiniz. bunun için mümkün olan tüm sigorta şirketlerinden alternatif tekliflerin çalıştırılarak karşılaştırmalı değerlendirmeniz, artı eksi yönlerine ve bütçenize göre karar vermeniz gerekir.
Bunun için sağlık konusunda deneyimli, şirketlerle ilişkileri iyi olan bir acente/broker seçmelisiniz. Kasko trafik gibi standart teminatlar olmadığından bilen birinden destek alınız.
Bunun yanında özel sağlık sigortalarına alternatif Tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında da daha uygun bedellerle doğum teminatı satın alabilirsiniz.
Ayrıca bazı sigorta şirketlerinin bazı özel hastanelerle yapmış olduğu anlaşmalarla özel doğum teminatını özel sağlık ya da tamamlayıcı sağlık sigortalarındaki bekleme süresi olmaksızın satın alıp kullanabilirsiniz.

daha detaylı bilgi için yeşillendirebilirsiniz.
  • erty_ksk  (18.11.20 11:29:45) 
benimkini de sirket yaptiriyor, police yenilenme doneminde esimi de policeme dahil etmek istedim, onun cikan masrafi bizim sirket grup policesinin indiriminden yararlanarak maasimdan kesilmis oldu. ayni sekilde dogum paketini de eklettirdim policeme (yine sirket grup indirimimiz dahilinde). esimin police ucreti yaklasik 2-2.500 tuttu. her sey dahil (rutin kontrol ve testlerle birlikte) dogum paketi (min. 2 senelik odeniyordu bizde, yani policeye dahil edildikten sonra 5 ay hamile kalmama sarti vardi, o nedenle 2. sene policesine de sarkiyor mecburen) de toplamda yaklasik 17-18 bine geldi. bizimki allianz sigorta, herhangi bir sorun yasamadik, tavsiye etmemem icin bir sebebim yok. eski sirketimde acibadem sigortam vardi ondan da memnundum.


  • in vino veritas  (18.11.20 12:59:56) 
ben www.tamamlayicisaglik.com uzerinden yaptim, sartlarini vs karsilastirabiliyosun. call center'da da baya yardimci oldular nedir ne degildir diye.


  • hjarteblod  (18.11.20 14:45:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.