[]

meksika siniri

ulke tv'de bir programdi bu, bazi bolumlerin kayitlari youtube'da var.
Neyse, bu ekip bundan once bir program daha yapiyordu galiba, aralarinda rusca bilen bir eleman vardi. Ama o programi bulamiyorum, rusca bilen elemanin ismi lazim. Kimdi yaw o eleman? Rus edebiyati falan ile ilgili bir mevzu oldugunda ona sorarlardi, eleman cok konuskan bir tip degildi ama, genelde dinlerdi. Bilen var ise cok makbule gecer..



 
Bundan önce değil de sonra yapılan bir program vardı. Kafa Dengi, aralarında rusça bilen yoktu zannımca fakat rus sineması ve edebiyatı her programda konuşulurdu. Gökdemir İhsan, Tarık Tufan ve Selahattin Yusuf. Arada konuk da alıyorlardı, karıştırmış olabilir misiniz?


  • but that was just a dream  (18.11.20 09:12:52) 
kafa dengi degil.
Gokdemir, Tarik, Selahattin, Ismail falan degil.
Konuk da degildi eleman saniyorum selahattin ile birlikte meksika siniri tarzi bir program yapiyorlardi. Bir ucuncu kisi daha vardi, yine konuk falan da aliyorlardi.
  • cooperr  (18.11.20 09:32:47) 
İsmail Kılıçarslan?


  • etna  (18.11.20 16:03:03) 
O halde Mehmet Çelik veya Yusuf Armağan olabilir


  • but that was just a dream  (18.11.20 19:32:36) 
yok bunlar da degil.
genc zayif bir cocuktu yaw..
bulamadik bir turlu haha
  • cooperr  (18.11.20 20:06:08) 
O ekiple program yaptığını duymadım, fakat "genç zayıf bir çocuk" denilince, Rusça bilen Samed Karagöz aklıma geldi.


  • yemdihan ucak  (21.11.20 17:21:35) 
hocam tesekkurler bu eleman, ohh bee

programin ismi clark bu arada, murat mentes ile takiliyormus o zamanlar..
  • cooperr  (23.11.20 09:20:01 ~ 09:21:46) 
Clark meksika sınırından sonra cekipmedi mi ya? Ben defakto yazmaya gelmistim aslında... (Aradığınız kişi samed karagöz evet)


  • dilemma of subscribtionability  (23.11.20 20:46:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.