[]

Trendyol'daki Hotiç ayakkabılar sahte olabilir mi?

Selam. Önce soru: Hotiç resmi olarak trendyol'da satış yapıyor mu, bilen var mı?

Lüks markaların sahtelerinin yapıldığını ve satıldığını zaten biliyoruz. Bi süre önce gene trendyol'da gezerken 28378383 farklı model ve renkte Benetton çanta görmüştüm ve şüpheli gelmişti bana bu durum. Modeller Benetton çizgisine de pek uymuyordu. Benetton'un sahtesini niye yapsınlar yeaa diyenler oldu ama ben eminim artık.

Bugün gene trendyol'da geziyordum, güya hotiç ayakkabılarda indirim varmış. Hotiç'in Yaya serisinden abartmıyorum 600 farklı modelde ayakkabı var şu an trendyol'da. (Tekrar baktım, 2506 farklı modelmiş. Hotiç bu sezon ne kadar sıkı çalışmış diyor insan.) Sizce de çok şüpheli bi durum değil mi bu? Hotiç ne ki sahtesini yapsınlar diye düşünebilirsiniz ama ufak bi araştırma ile birkaç şikayete denk geldim internette. Bunlardan biri şüphelerimi doğrular nitelikte:

mobile.twitter.com

---

Evet şaka gibi gerçekten... Yakında lcw filan da sahte çıkabilir trendyol'da. En ucuz markaları bile kendi orijinal sitelerinden almak gerekiyor sanırım. Nasıl göz göre göre her yerde reklamları var ve bu kadar popüler akıl almaz bir durum.

 
Sahte değil. Markaların çoğu kendi ucuz ürünlerini yaptırıyor. Aynı markanın iki çeşit ürünü oluyor. Biri kaliteli malzemeden yapılan pahalısı diğeri ise ucuz malzemeden yapılan ama marka adı taşıyan ürün. Bu şekilde her çeşit müşteriyi hedefliyorlar. Fabrika ve İnci'nin de böyle ürünleri var. Hem kaliteli pahalı ürünleri hem kalitesiz ucuz ürünleri var.


  • GoodMorningTeacher  (18.11.20 01:37:17) 
Yaya'nın daha ucuz olduğunu biliyorum. Ama onun da sahtesini yapmışlar anladığım kadarıyla, paylaştığım twitter linkinde resimleri var, gelen ayakkabının tekinde yaya yazıyor, diğerinde başka bir şey.


  • isabella was a ginger  (18.11.20 01:55:25) 
sahte deseler inanırım.
aynı ürün hem 50 tl hem de 250 tl ye satıyor.
bin tl olan parfüme 238 tl ile satışa koymuşlar yuh dedim.
diğer siteler gibi başkalarının ürününü kendi sitesinde satıyor.
tercih etmiyorum.
  • seyduna6687  (18.11.20 01:57:05) 
orijinal ama fabrikada basım hatası olmuş gibi geldi bana. siz de o yüzden bu ürünü bu kadar ucuza alabilmişsiniz :) önceden pazarlara giderdi bunlar artık trendyola :)


  • sonsuz  (18.11.20 02:03:00) 
Fason üretimdir(bu ayakkabıların çoğu aynı yerde yapılıyor zaten). Greyderdeki ayakkabiyi dockersta, altınyıldızda, desada gördüm birer sezon arayla. O yüzden normal bence. Bu arada bana da bugün ayakkabı geldi trendyoldan. Hotiç kutusuna bile koymamislar. Ama ayakkabı güzeldi bak.


  • westblack  (18.11.20 02:15:05) 
Hoticten Aldigim botu 1 yil sonra trendyolda gormustum. Eski sezon da olabilir.


  • durgunfoton  (18.11.20 04:25:57) 
Satıcıya bakmak lazım. Hotiç’in satıcısı yine hotiç. Geçen urban decay palet aldım ölü fiyatına satıcısı lorealdi.

Satıcı x tekstil, y kozmetik, z ticaretse uzak duruyorum.
  • jazzabel  (18.11.20 09:19:26) 
hotiç hep öyle. hotiçteki ayakkabının 500 liradan 50 liraya kadar indiğini gördü bu gözler.

ayrıca hotiç ortalama üstü bir marka öyle lüks değil. yaptıkları tamamen satış stratejisi.
  • koela  (18.11.20 11:29:10) 
Hotiç konkordato vereli çok oldu. Yaya hotiçin suni deri alt segment markası. Ellerinde kalanları satıyor olabilirler. Sektörden bildiriyorum:)


  • suicides underground  (18.11.20 12:03:25) 
Geçen sene aldım, Hotiç kendi mağazasından gönderdi hatta fatura da direkt Hotiç'tendi. Ama giyilmiş ayakkabı gönderdiler :D iade ettim.


  • lcha  (18.11.20 12:27:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.