[]

Evde ızgara köfte yapamaz mıyız duman altı mı oluruz

Balkonda yapmak yasaktı galiba




 
Döküm tavada yapın, benzer lezzeti veriyor.


  • PhoenixRising  (17.11.20 22:26:43) 
döküm tava da duman yapar ama açarsın camı pencereyi ondan bişey olmaz.


  • killerbee  (17.11.20 22:28:53) 
Sulu elektrikli ızgarada yaparsanız duman altı olmaz.


  • ruhen hastayim ben  (17.11.20 22:47:24) 
taner ızgara diye arat. elektrikli sulu ızgara, mangala en yakın tadı bu verir, gene duman olur ama çok az, pencere ya da aspiratör açarsın en kötü.


  • zikardo  (17.11.20 23:11:52) 
Taner +1 ekmek kızartma patlıcan közleme balık vs çok faydalı bi alet


  • curukturpkokusu  (17.11.20 23:56:04) 
bunlarin hicbiri mangala yakin tat vermez veremez cunku mangalin tadi komurdedir eger komur yoksa = mangal gibi olmayacaktir.


  • yemektehamsivar  (18.11.20 00:02:31) 
edirnede köfteleri özel bi ızgarayla yapıyolar, kömür ile kesinlikle teması yok, üstüste dizilip kaynaklanmış çelik dikdörtgen çubuklardan oluşuyor bu ızgara ve tadı şahane oluyor. yani döküm tavada senin işin çok güzel olur.


  • killerbee  (18.11.20 00:04:21) 
@yemektehamsi

taner ızgara ya da benzeri elekrikli sulu ızgaralar için çok iddialıyım bu konuda. 4-5 yıldır hem kendi evimde hem ailemin evinde kullanıyoruz, etrafımdaki tüm eş dosta aldırdım herkes çok memnun.

Et köfte tavuk balık, soğan biber közleme vb tüm işleri "neredeyse" mangal kadar iyi yapıyor, tabii ki mangalla birebir aynı olmaz ama kesinlikle pişman etmez.
  • zikardo  (18.11.20 00:07:40) 
aspirator var mi? mutfak ayri ve kapisi var mi?


  • robokot  (18.11.20 00:16:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.