[]

Ekşi Sözlükte entry girme kuralları mı değişti?

eskiden entry yazmaya korkardık, sözlük tanımı değil, soru-cevap, "..dedirtendir." "...başlıktır." gibi katı kurallar vardı. Şu an bayağı donanımhaberden hallice entryler? bu kurallar değişti mi ne oldu ki?




 
Değişmedi ama ekstra bir durum yoksa uygulanmıyor.


  • angelus  (17.11.20 20:35:14) 
Ne kadar çok entry o kadar tıklanma reklam geliri kuralı gelmiş olabilir. Zira açıkça kurallara aykırı entry ler şikâyete rağmen silinmiyor bile.


  • Mistyimage  (17.11.20 20:50:26) 
o kural gevşetildi artık. 2-3 senedir böyle.


  • false pretension  (17.11.20 21:21:00) 
o bahsettiğiniz kurallar kalkalı epey oluyor... böyle saçma saçma yazıların peşinden gelen mutlu musun kanzuk bakınızı hep bu yüzden;)

not: eski hâli daha iyiydi demiyorum, çünkü o zamanlar net şekilde kayırma/ayrımcılık vardı. şimdi herkes eşitlenmiş gibi oldu... oldu da iyi mi oldu? karar mercii ben değilim.
  • late viper  (17.11.20 21:59:41 ~ 22:06:20) 
Moderatörler gittiginden beri herşey mübah.


  • red g  (17.11.20 22:12:22) 
sözlük artık butik bir yer değil. eski halinden eser yok. gönüllülük esasına dayanan moderasyon ekibi gittikten sonra zaten hızlıca şirketleşen ve kurumsallaşan yapıları görmüşsünüzdür. ekstra para getirmeyen sub-etha'nın hali ortada.

eski kimliği sadece isminde mevcut. artık içerik olabilecek her şey yazılabiliyor. öyle bir yığın. gerçekten okunacak şey az.

insanların arzuları, sinir krizleri, birbiriyle atışmaları, forum tavrı. hepsi iç içe geçmiş, akıl almaz bir halde.
  • kobretti  (17.11.20 22:20:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.