[]

Aile ve Sosyal Pol. Bakanlığı işe alım sınavında CV ve KPSS

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na hemşire, fizyoterapist, sosyal çalışmacı, psikolog gibi sözleşmeli alımlar için sınav başvurusu vardı. Burda bi sisteme kayıt olup bilgilerimi girmem istendi. Fotoğraf, daha önce nerede çalıştığım, CV’m ve KPSS puanım alındı. Şimdi bu sınava KPSS puanı yüksek olanlar çağrılmayacak mı? Neden benim CV’mi ve fotoğrafımı istediler?

Ülkede bu tarz alımlarda KPSS sadece baz alınıyor sanıyorum, CV’yi de dikkate alırlarsa ülkemiz adına sevinmek istiyorum, sevineyim mi?


 
Demek ki kpss dışında başka kriterler de önemli bu alımda. Çok umutlanmamak ve bel bağlamamak lazım bence ama belli de olmaz, umarım şans size güler.


  • kostüm çok güzel prenses misiniz  (16.11.20 21:19:40) 
KPSS a ilanlarının hepsinde CV alınıyor, neden çalışmak istersiniz tarzında kendi el yazınızla yazı istiyorlar falan da bunların sevindirici bir haber olduğunu düşünmüyorum. Öylesine yapıyorlar bence.


  • Hallegadola  (16.11.20 23:09:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.