[]

Babamin doktoruna cicek, cikolata

Sagolsun bizimle cok ilgilendi, buyuk bir minnet borcu hissediyorum. Tip fakultesi hastanesinde genc bir hekim. Tesekkur etmek icin cicek ve cikolata gondermeyi dusundum ama dogru mu dusundum bilemedim. Ya da nasil bir cicek, onerileriniz nelerdir?




 
iyi düşünmüşsünüz. çiçek solan bişey olmasın daha iç ortam "bitki" si olsun. hem alerji vs yapmaz,solmaz çöp olmaz hem de daha ağır durur.
çikolata için ben divandan büyük boy selection aldım. daha zengin olsam vakko'dan alırdım.

  • jimjim  (16.11.20 17:34:32) 
bazı hastanelere çiçek sokmuyorlar bu arada. kapıda heba olabilir çiçek.


  • erty_ksk  (16.11.20 17:35:19 ~ 17:35:29) 
Cicek cikolata yerine bir tepsi borek yaptirip hocanin bulundugu departmana hoca adina gonderebilirsiniz. (Hocanin bilgisi dahilinde elbette)
Tipcilar genellikle departman olarak yeme/icme/kutlama islerini yapiyorlar. Hem de bolumde calisan ekip icin moral ve motivasyon kaynagi olur.

  • nax  (16.11.20 17:50:27) 
spesifik olarak o genç hekime teşekkür etmek istiyorsanız daha kişisel bir hediye uygun olur. kaşkol vs.
eğer genel olarak ekibe teşekkür edilecekse bir tepsi börek +1

  • cekcekli  (16.11.20 18:24:54) 
Sürekli gelen şey çiçek çikolata,adama bir kıymeti yok,ne olduğuna bakmadan yanlarındaki yardımcılarına veriyorlar.ben bu tip hediyelerde doktor içen birisiyse güzel yabancı bir şarap götürüyorum,bi tık kalın doktorsa iyi bir viski,içip içmediğini çözemediğimde güzel bal,yanına ceviz fındık vesaire kombo yapıyorum,sevinmeyeni görmedim.


  • duptıs  (16.11.20 18:33:01) 
kaliteli bir markadan gömlek al degisim kartiyla.yanina da cikolata


  • durgunfoton  (16.11.20 19:11:43) 
cicek gonderilecekse kesinlikle canli cicek olmali, digeri kuruyor curuyor hoop cope, ama orkide ya da succulent tarzi teraryum olabilir,

cikolata da gondermek yerine, kontrol muayenesine giderken bizzat goturulebilir. kahve dunyasindan guzel cikolatalar var, oradan yaptirabilirsiniz
  • exlibris  (16.11.20 19:14:26) 
İyi bir markadan güzel bir gömlek + değişim kartı
Neye ihtiyacı varsa onunla değiştirir. Çiçek çikolata yollamak bu covid döneminde hastane tarafından kabul edilmeyebilir çıkışta güvenlikten teslim alması istenebilir

  • cilekli pasta  (16.11.20 19:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.