[]

arkadaşlarınızla nasıl buluşuyorsunuz?

soru başlıkta, ama sorum özellikle ailesiyle yaşayanlara. arkadaşlarınızla buluşacağınız zaman nasıl yapıyorsunuz? anneler babalar malum yaşları gereği risk grubunda ve benim annem baya tedirgin bu konuda, ki haklı kanser tedavisi geçen yıl tamamlandı. ailemin yanında bulunduğum sürede arkadaşlarımla nasıl buluşabilirim acaba diye hesaplar yapıyorum. siz nasıl yapıyorsunuz? direk görüşmüyor musunuz arkadaşlarınızla?




 
zorunlu olmayan tüm görüşmeler telefon, zoom, facetime vs. aracılığıyla. yanyana oturup konuşmak gibi olmuyor elbette fakat sağlıktan önemli değil.


  • hadsafhada  (16.11.20 15:37:32) 
buluşmuyoruz.


  • nuisance  (16.11.20 15:39:14) 
buluşmuyorum, ocak ayından beri hiç bir arkadaşımla fiziki olarak görüşmedim. ancak internet üzerinden.

dün sözlükte okumuştum istanbul'da en yakın yoğun bakım için tuzlayı gösteriyolar diye. bence bu bile yeterli buluşmamam için.
  • killerbee  (16.11.20 15:44:41 ~ 15:45:21) 
Kış ayları dışında;
sadece açık havada, yönetmen sandalyesi atıp oturmaca şeklinde.
Temas yok, karşılıklı ikram yok, herkes getirdiğini yer içer vb.
  • testudos  (16.11.20 15:47:31) 
görüştüğüm arkadaş sayısı ikiye düştü. onlarla da sadece parka bahçeye sandalye götürmeli ya da boş bir kafe bulursak dışarı oturmalı görüşüyorum. eve gelip gitmeler komple bitti.


  • sir gawain  (16.11.20 15:58:48) 
Covid olmadan önce açık havada sosyal mesafeli görüşüyordum, covid olduktan sonra kimse ile görüşmüyorum hatta bundan sonra arkadaşsız kalacağımı bilsem bile görüşeceğimi sanmıyorum bu illet geçene kadar. Benim yaşadıklarımı anam babam yaşasın istemiyorum.


  • paramolacak  (16.11.20 16:09:11) 
Park bahçede buluşuyoruz. Annem babamin evden çıkmayacağını bilsem kimse ile buluşmam ama onlar benden çok dışarı çıktığı için açıkçası ilk zamanlardaki kadar dikkat ed(e)miyorum. Herkes bireysel olarak kendisine dikkat ediyor şimdi maalesef:/


  • Amaranta ursula  (16.11.20 16:14:28 ~ 16:17:43) 
bulusmuyorum. bulusursam da o bulusmalar 1 kişiyi geçmiyor. öyle kalabalık arkadas grubuyla bir araya gelmemeye dikkat ediyorum.


  • koela  (16.11.20 16:36:10) 
Yakınımda oturan arkadaşlarla sahilde buluşuyoruz. Zaten yürüyerek gidiyoruz, uzak oturuyoruz. Ama bunu ayda bir falan yapmışızdır çok sık değil. Kışın görüşmeyeceğim heralde.


  • jazzabel  (16.11.20 16:39:08) 
Tek yasadigim halde gorusmuyorum kimseyle.
Ailemde cok agir vakalar oldu. Gozum yemiyor kimseyle temasa girmeyi.

  • nax  (16.11.20 17:52:32) 
arkadaşım yok.
getir.net

  • late viper  (16.11.20 18:40:47 ~ 18:41:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.