[]

marangoz önerisi

merhaba dostlar, bugün daha dünyevi bir dertle aranızdayım.

i0.wp.com şuradaki yatak başlığından yaptırmak istiyorum. çerçevenin arasındaki hezaren örgüyü ben alıp kendim de çakabilirim ama mühim olan çerçevenin buna benzer olması. armut.com'dan teklif istedim ama kimse ulaşmadı, teklifim de kapandı öyle olunca. istanbul'da bildiğiniz, tanıdığınız, güvendiğiniz, mümkünse daha önce bir şeyler yaptırdığınız bir atölye ya da marangoz var mıdır?


 
son cümledeki mümkünse beni rahatsız etti.


  • habarbey  (16.11.20 15:40:54) 
kimse uğraşmaz onunla 3 4 çivi atmak için gelecek, en fazla bi de tutkal sürer isteyeceği 100 lira para onun için kimse gelip, zaman ayırıp, benzin yakıp uğraşmak istemez.

git şeffaf ağaç tutkalı al, al eline çekiç ve ufak cam çivisi ya da ahşap vidası çat çat çat sık gitsin.

arkadaş geçen masa yaptırmak için teklif istedi armuttan bir sürü teklif geldi, yani sana teklif gelmemesinin sebebi yukarıda.
  • killerbee  (16.11.20 15:47:24 ~ 15:48:50) 
@killerbee eve gelmesine gerek yok yahu. yapsın atölyesinde, fotoğraf atsın sonra da ben gidip alayım dükkandan.

yapabileceğim bir şey olsa yapardım, özel ölçülerde güzel renkli bir ahşap olacak, yapabileceğim en iyi şey çita kestirmek olur :D
  • dedi ayca  (16.11.20 16:03:30) 
muhtemelen benim gibi var olan şeyin sabitlenmesi olarak anladılar, detaylıca yaz tekrar armuta. ağacını da belirt.


  • killerbee  (16.11.20 16:56:12) 
Merhaba,

aciliyeti nedir? Mevcut durumda elimizdeki işlerden dolayı yaparız deyip sonra da sizi bekletmek istemeyiz. Yılbaşından sonra halen ihtiyacınız olursa haberleşelim. Atölyemizde istediğiniz şekilde yapabiliriz bu yatak başını.

kime yaptıracak olursanız olun karyola ile bağlantısına dikkat edin, ahşap karyolaya mı çakılacak bazaya mı bağlanacak ona göre bağlantısını ayarlamak lazım. derme çatma bir şey olmasın.

çok fazla aktif olmasa da iletişim için atölyenin instagram hesabı;
www.instagram.com
  • nwnd  (16.11.20 17:45:21) 
@nwnd merhaba! aciliyeti yok, taşındık ama yeni eşya aldığımız için yatağımız başlıksız kaldı. monte edilmesine gerek yok kanımca, karyolamız Ikea Brimnes modeli, onunla duvar arasına sıkışsa yeterli, en fazla biz duvara sabitleme yaparız. web siteniz çalışmıyor maalesef, instagram üzerinden iletişim kurarız. çok teşekkürler :)


  • dedi ayca  (18.11.20 09:03:47) 
Alan adıyla ilgili bir sıkıntı olmuş, takip edemiyoruz şu sıralar.:/
İnstagramdan veya ordaki kayıtlı telefon numarasından ulaşabilirsiniz.
Başlığı duvara veya yatağa monte etmek şart, araya sıkıştırmak sağlıklı olmaz.
Görüşmek üzere :)
  • nwnd  (18.11.20 11:45:12) 
biz woodenworkz'e yaptirdik yatak odamizi ve cok memnunuz. istedigimiz olculerde istedigimiz sekilde yapildi. bizden sonra ablam da sifirdan bir model cizdirdi ve o da cok memnun.
www.instagram.com

  • 65 derece  (18.11.20 12:51:38 ~ 12:54:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.