[]

Ellerdeki egzama için krem?

Ne önerirsiniz? Kortizonsuz.




 
kortizon içermediğinden emin değilim ama ben locoderm kullanırım yıllardır


  • siyah gece  (16.11.20 00:41:28) 
Hocam ben babama alıyorum ama yurtdisindan (yani ben ya Türkiye'ye gelirken getiriyorum ya onlar geldiginde)
Malesef Türkiye fiyatları ciddi pahalı ama.(ilkinin Fransa'da 400mlsi 17 euro, turkiyede 200ml 147 lira)
Losyon olarak; Noreva Psoriane Lait Apaisant
El için ek; Eucerin Crème Mains Réparatrice
Ikisinden de cok memnundu, kortizon yok. En son sadece vücut noreva, yüz icin norevanin özel yüz losyonu kullaniyor.
  • logisticsmanager  (16.11.20 01:31:48) 
excipial lipo


  • ala09  (16.11.20 07:54:49) 
kızımda var çok doktor gezdik. egzama kendisi aktif bir haldeyken kortizonlu kremler veriliyor. advantan gibi. bu aşamada bakım kremi sürmek yumuşatıp kötü yapıyor.

sonrasında önünü almak için sabah akşam bioderma intensive baume. eli sabunla yıkamak yok. bioderma nın ürünleri var yine vucut için el yıkamada kullanılabilir. çok suda tutmak yok.
  • kenarortay  (16.11.20 08:12:19) 
çocuğumuzda vardı. kortizonsuz kremlerle (fucidin, bepanthol vb.) geçmedi. Advantan veya hipokort kullandık. Cilt tipine göre her gün yıkandı ve nemlendirici kullanıldı. İlk başta her gün kortizonlu krem kullanırken bir zamandan sonra göre gün aşırı ve haftalık kullanıma geçildi. Şimdi gerek duymuyoruz.
Önemli olan kısmı bence deri üzerinde geçmesine rağmen aslında krem kullanımının bırakılmaması yerlerini bilinip doktorun belirteceği süreler dahilinde devam edilmesi.
Ayrıca kullanım miktarının ayarlanması çok önemli.
  • emininsel  (16.11.20 10:24:02 ~ 10:26:59) 
kortizonsuz için ben pirdolin krem önerebilirim.


  • kobretti  (16.11.20 16:40:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.