[]

1000 parçalık iş makinalı puzzle?

Selamlar,
Çok sevdiğim bir arkadaşımın otizmli bir oğlu var 14 yaşında. Çocuk iş makinalarını çok seviyor, dozer özellikle. Puzzlelar ile arası çok iyi ve puzzle yapmayı da çok seviyor. Ben de istiyorum ki ona dozerli bi puzzle alayım ama bulduğum bütün puzzlelar 80 parçalı falan ve o çocuk 5 dakikada onu bitirir, zevk de alamaz. Ben zevkle ve heyecanla yapsın istiyorum.
İnternette bulamadım. İngilizce olarak da arattım ama yok. Bir şekilde denk gelen ya da elinde böyle bir puzzle olup ücreti karşılığında göndermek isteyen olursa diye yazayım dedim.
Başka tavsiyeleriniz olursa onları da dinlemek çok isterim. Teşekkürler.

 
tam olarak sorunun cevabı olmasada yaptırma opsiyonunu sunayım istedim.
urun.n11.com
daha uygun fiyatlara bulunur diye düşünüyorum.
hem de tam olarak ilgi alanında bişiler olabilir.
  • qxgviper  (14.11.20 21:36:59) 
Bir vakit istediğiniz resim/fotoğrafları puzzle olarak yapyirabileceginiz siteler vardi. Hali hazirda is makinasi iceren puzzle yoksa da kendiniz bir resim filan bulursaniz belki yaptirabilirsiniz istediğiniz parca sayisinda. Bunu bi arastirabilirsiniz. Kendim hic yaptirmadim bir aite öneremem ama cok kez gördüm.


  • a perfect lie  (14.11.20 21:38:12) 
yıllar önce bir çocuğun meccano diye bir şey yaptığını görmüştüm, dehşet birşeydi
www.hamleys.com
tam olarak buydu. bu çok güzel bir hediye olabilir.
  • MtKrt  (14.11.20 22:37:06) 
Hocam matbaa ya da baskı yapanlar istedigin resmin puzzleni yapiyorlar.


  • optimistbakunin  (15.11.20 00:33:55) 
Ya da siz bana mesaj atın ben yardimci olayim


  • optimistbakunin  (15.11.20 00:34:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.