[]

kaftancıoğlu tayfasının Mansur başkanı sevmeme nedeni?

Ekşi sözlük Mansur Yavaş vs. Ekrem İmamoğlu başlığında gördüm. Benim fikrimce her iki başkanda güzel çalışıyor. Hatta Mansur Bey siyasetten öte sadece hizmet ettiğini düşünüyorum şov vs. derdi yok.

Her neyse sözlükte kanser bir kitle farkettim. İmamoğlunu överken Mansur yavaşı deli gibi gömen veya mesnetsiz iddialarda bulunan... Aktroll kesimden farklı olduklarını düşünmüyorum. Sadece sebebini anlayamadım?


 
aşırıcı solcu, uç ideolojisi olan insanlar genelde onlar. ben de fark ediyorum onları. başkanlık, hizmet, çalışkanlık vs'den ziyade rövanşizm istedikleri ve mansurdan bunu göremedikleri için de bu nefret var. örneğin o kesmin çoğu tekrar refaha ve huzura erelim diye akp düşsün değil de rövanş alalım, akp'lilerden hesap soralım asalım keselim modunda takılanlar oluyor onlar. dediğin gibi küçük bir kitle ama kanser bir kitle


  • avatar is back  (14.11.20 16:17:36) 
Her fikirde bulunan şovenist kesim bunlar. Mansur Yavaş Ankara'yı altınla kaplasa yine yaranamaz bu kesime. Onlar için önemli olan, kişinin kendilerinden olmasıdır. Onlardan olmayan muhalefet eksik muhalefettir. Ayrıca İmamoğlu'nu kendi başarıları olarak görmek gibi bir yanılgı içindeler.


  • istege bagli sigortasiz  (14.11.20 16:30:48) 
Bunu Amerika seçimlerinde de gorebiliriz. Demokrat/cumhuriyetci olup işini iyi yapanla, harbiden halki dusunenler var. Ama belki bu kisiler partilerinde bulunan insanlarla yüzde yüz ayni düşünmüyor. Burada işte bu asiri sag ya da sol, ideolojik olarak kendinle tamamen aynı dusunmezsen ne kadar halk icin oldukca iyi biri olsan da cok onemsemiyorlar seni. Onlar icin önemli olan ne kadar progresif ne kadar solcu ya da sağcı propaganda yaptığin.


  • logisticsmanager  (14.11.20 16:42:39) 
Bi ara (ki hala vardır muhtemelen) Mansur başkanı öveceğim derken Ekrem başkanı gereksiz yeren kitle vardı. Bunların başı aslında algı yapan aktrollerdi ama sonrasında bizim tatlış muhaliflerimiz de bu algıya tutuldular. Amaç cb seçimi öncesinde Mansur'u öne çıkarmaktı. Yani Mansur başkanı da çok sevsem de ilerideki potansiyel cb adayı kesinlikle Ekrem İmamoğlu olmalıdır.

He şimdi bu konuyla alakası ne derseniz, birincisi her etki bir tepki yaratır. Özellikle daha milliyetçi taraftan gelen bu ayarsız Mansur Yavaş övücülüğü ve beraberindeki Ekrem İmamoğlu yericiliği kendine ufak da olsa bir karşıt güç buldu. İki taraf da haksız bu arada bence bunu belirteyim.

İkinci olarak da CHP'nin içinde Canan Kaftancıoğlu'na gereksiz bir negatif bakış var. CHP'nin içindeki en düzgün ve işini iyi yapan insanlardan biri Canan hanım. Hükümet zaten kendisine durmadan saldırırken CHPlilerin de bu şekilde davranması, kendisini sevenlerde yine bir savunma mekanizması gelişmesine neden olmuş olabilir.

Dediğim gibi ben ne Mansur başkanı överken İmamoğlu'nu yermeyi ne de Mansur Yavaş'ın başarılı belediyeciliğini görmezden gelmeyi savunuyorum. Hatta ikisinin yanında Tunç Soyer başta olmak üzere Adana, Antalya, Mersin gibi şehirlerin başkanlarının da haklarının savunulması ve yaptıkları hizmetlerin gündeme getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Belediyecilikten gelmek bunu gerektirir.
  • nundu  (14.11.20 17:21:16) 
sol ve aşırı sol kesimin anlayamadığı bir şey bu. ben solcuyum ama en sevdiğim siyasetçi Mansur Yavaş. Adam işini bilerek yapıyor. İmamoğlu grubuda Kaftancıoğlunu sevmiyor. Kadın çok doğru konuşuyor, ancak realist değil. Diyor ki belediyeler iş bulma kurumu değil. Ama İmamoğluna atanlar iş bulmak için oy attı vs. Yani TGürkiye gerçeklerinden uzak hayalperest solculuk yapıyor.


  • mikahakkinen  (14.11.20 21:29:16) 
Valla sebebini bilmiyorum sanırım ülkücü kökenli olduğu için olabilir veya imamoğlu'nun trolleridir ne malum. daha önce 2014 mahalli seçimlerinde CHP'liler Mansur Yavaş'a katil diyorlardı MHP'li olduğu için şimdi CHP'den belediye başkanı seçildi öve öve bitiremiyorlar. Mansur bey gerçekten rüşdünü ispatlamış başarılı bir belediye başkanı Beypazarı belediye başkanlığı döneminde yaptıkları ortada ancak aynısını İmamoğlu için söyleyemiyorum maalesef. İmamoğlu bir belediye başkanından çok umut taciri gibi hareket ediyor Yavaş icraatleriyle anılırken İmamoğlu ucuz siyaset peşinde koşarak gereksiz polemiklerle gündem olmaya çalışıyor.


  • acebi  (15.11.20 06:20:48) 
belediyeler hakikaten is bulma kurumu degil.
belediyeler is bulmak icin oy atan kisilerin issiz olmamasina sasirmamak gerek.

  • baldur2  (15.11.20 06:49:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.