[]

İnfaz Koruma memuru görevleri hakkında.

Merhabalar,

Arkadaş ortamıma giren bir vatandaş kendisinin infaz koruma memuru olduğunu söylüyor ancak aklımın almadığı yerler var. Kendisinin yalan söylediğini, işinin bu olmadığını düşünüyorum. Kendisine görev olarak önce ot biçme, sonra ufak tefek bahçe işleri vermişler. Sonra da rahatsızlığı sebebiyle kalorifer dairesinin bakımından ve temizliğinden sorumlu kılmışlar.

Lakin İnfaz koruma memurlarının görev yetki ve sorumluluklarında bunlar yer almıyor.

İçinizde infaz koruma memuru olan varsa; bu tarz işlerin yaptırılıp yaptırılmadığı, yaptırılmıyorsa kimlerin yaptığı, yaptırılıyorsa neye istinaden olduğu konusunda bilgi verebilir mi?

 
mesleğim o değil de. tahmin olarak şunu söyleyebilirim.

cezaevinde hizmetli kadrosunda olabilir ama orada çalışan memurlar infaz koruma memuru olduğundan kendini öyle tanıtıyordur.

bazı banka güvenliklerinin bankacıyım demesi gibi.

çünkü saydığınız görevler hizmetli kadrosu görevleri.
  • AlsterWasser  (14.11.20 13:42:33 ~ 13:42:53) 
tespitiniz doğru, infaz koruma değil. hizmetlidir cezaevinde.

biz de geçenlerde birisiyle aynı ortama girdik. huzurevinde hemşire olduğunu söyledi. corona, aşı falan konular döndü haliyle. biz bunun yalan söylediği anladık. sonradan öğrendik ki huzurevinde hizmetliymiş, yaşlılara yardım ediyormuş. @alsterın da dediği gibi güvenliklerde çok sıkıyor bankacıyım diye.
  • ada meltemi  (14.11.20 17:18:54) 
Hizmetli işleri bu saydıkları.
Kurum kimlik kartını göstermesini isteyin.

  • Erva  (14.11.20 18:06:46) 
Cezaevleri bambaşka bir dünyadır. İnfaz koruma memurunun da görev tanımı olsa da her türlü görev verilir genelde. Şu an covid nedeniyle açık cezaevi hükümlüleri izinli. Hükümlü olmadığı için açık cezaevindeki hayvanları otlatan, sağan, doğurtan infaz koruma memurları.
Not:Cte calisaniyim.

  • fikox  (14.11.20 21:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.