[]

Turk.net vs UyduNet

TTNET taahhütüm gelecek ay sona eriyor. Evimizde fiber altyapımız ve apartmanda Türksat kutusu var.

UyduNet'e sempati besliyorum. Yabancı TV kanalları ilgimi çekiyor. Düşündüğüm tarife 95 liraya 100mbit ancak akşam 7'den sonra 25mbit'e düşüyor. Gerçi şu anda TTNET zaten 24mbit internet verdiği için akşamları 25mbit çok da sorun yaratmayacaktır diye düşündüm.

Diğer yandan Türk.net var. Bunlar 100mbit sınırsız veriyor. Düşme falan yok, taahhüt yok. 85 lira da aylık ücreti var. Ancak çok fazla sorun entrysi var sözlükte. "İnternet gitti, ilgilenen yok" minavlinde şikayetler bunlar. Ancak konumun neresi olduğunu yazmamış hiç kimse.

Şimdi bu arkadaşlarla ilgili görüşlerinizi paylaşabilir misiniz mümkünse? Türk.net'te kesintiyi nerede yaşıyorsunuz? UyduNet'ten memnun musunuz? Ve benzeri sorular, cevaplar... Şimdiden teşekkür ederim.

Konum: Maltepe

 
turk.net'e hattını "taşı"

interneti kapatırsan tekrar turk.net'e üye olurken bağlantı ücreti verirsin. turk.net'e taşıdıktan sonra memnun kalmazsan kapatıp uydunete geçersin.

uydunet'in şöyle bir dezavantajı var. o fiyatları taahhütlü veriyor ve taahhütü bozarsanız çok yüksek tutar ceza çıkarıyor (tv, telefon, internet, modem vs. her şeye ayrı ceza çıkarıyor) şartları okursanız görürsünüz bozduğunuz her ay için 100 tl civarı cezası var. atıyorum 9. ayda taahhütü bozdunuz (24 aylık) 900 tl gibi bir ceza çıkarır. ona göre iyi düşünün.
  • mr.goodcat  (13.11.20 23:54:20) 
musteri hizmetleri yok turknetin. gecilmez.


  • müptezel dostoyevski  (14.11.20 00:14:10) 
ttnetten turknete geçmiştim geçen sene. ilk ay hiçbir sorun yoktu, ikinci ay internet gitti birden. müşteri hizmetleri için online işlemlerden kayıt oluşturdum 1 gün 2 gün hiçbir gelişme yok. her allahın günü online işlemlerden hatırlatma yapıp twitterdan darlıyorum ama ne gelen var ne giden. tam 1buçuk ay internet hiç gelmedi. üstüne bir de fatura gönderdiler çıldırdım resmen. kavga gürültü interneti yaptırdım, çıkan faturayı da mecbur ödemiştim iadesini aldım. tam o ara apartmana turksat kutu taktı. tv ile birlikte direkt ona geçtim. çok izlemediğim için tv'nin bir numarasını görmedim ama interneti gelip kurdular o günden beri hiçbir sorun yaşamadım şeytan kulağına kurşun.

lokasyonu görünce detaylıca yazayım dedim. maltepedeyim ben de.
  • nrmnm  (14.11.20 00:53:59 ~ 00:55:30) 
Yıllardır TurkNet kullanıyorum, altyapı Telekom. Kayda değer bir sıkıntı, kesilme falan yaşadığımı hatırlamam. Müşteri hizmetlerine mesaj bıraktığında da kısa zamanda dönüş alınıyor. TurkNet ile ilgili şikayet çokluğu müşteri çokluğu ile orantılı. UyduNet'in kaç katı müşterisi olduğu ve çoğunlukla da Telekom altyapısını kullandığı için sorunla karşılaşan müşteri sayısı daha çoktur muhakkak. UyduNet'te geri dönüş masraflı ve zor, TurkNet'te ise değil. Bağlatın TurkNet'i, memnun bırakmaz ise macera yaşamış olur Uydunet'e geçersiniz.


  • crostata  (14.11.20 12:48:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.