[]

Diyetle kalça küçülür mü?

Merhaba herkese. Diyetisyen eşliğinde çok memnun kaldığım bir diyet yapıyorum, 2 ay gibi bir sürede neredeyse hedef kiloma ulaştık zaten ama kalçam erimiyor başlarda 3 cm falan inceldi ama bu son 15 günde belim 4 cm incelirken kalçam aynı kalmış. Zaten belim su an 61cm. yine oradan mı gidecek kilo vermeye devam edersem acaba? diyetime devam edeceğim, kilo vermekten ziyade benim için harika bir sağlıklı beslenme programı oldu çünkü ama bu basen ve kalça ne olacak :) ? Not: spor yapmaya ne vaktim ne de hevesim var arada yürüyüş yapıyorum o kadar.




 
spor yapmayınca sıkılaşma pek olmuyor. en azından bende öyle oldu. bir ara 5 6 kilo aldım ama bedenim değişmemişti.


  • Topalordek  (13.11.20 19:33:27) 
Ketojenik beslenme sonucunda kilo verme hızından daha hızlı şekilde incelme ve sıkılaşma oluyor. Araştırmanızı tavsiye ederim.


  • cowboy  (13.11.20 20:26:13) 
@cowboy teşekkür ederim mutlaka diyetisyenime danışacağım.


  • carmenta  (13.11.20 21:57:25) 
Benim küçüldü ama yürüyüş+pilates yapmıştım.

Ketojenik diyeti bana diyetisyenim yağ yakamadığım zaman 1 haftalığına vermişti. Ben süt ürünü çok sevdiğim için çok zorlandım ama güzel yağ yaktım. Sonra normal beslenmeye geri döndük.
  • jazzabel  (13.11.20 22:33:41) 
@jazzabel tesekkur ederim demek oluyor. Aslinda spor yapmiyorum dedim ama haftada bir pilates dersim var benim de, cok az pek etkisi olur mu bilmiyorum oyuzden. Ketojenik diyeti ben de yapabilirim aslinda bir-iki haftaligina bir sonraki diyetisyenimle randevuma kadar hala bir degisiklik olmazsa kesin soyleyecegim.


  • carmenta  (13.11.20 23:35:15) 
Kalça dediğin basense, kadınlarda basen sorunu yağdan çok leğen kemiğinin genişliğinden kaynaklanır, yani leğen kemiği yapı itibariyle genişse yapacak pek bir şey yok onun için. Ha yok diyorum ama elini attığında löp löp yağ geliyorsa diyetle şunla bunla bir miktar yağ yakarsın yine ama erkeğin göbeği kadınların kalçası merkez yağ deposudur, ayrıca östrojen kaynaklı yağ tutumu da fazladır bu bölgede. Yağ oranın belli bir seviyeye düştüyse, misal %20-23 arasıysa ve hala istediğin sonucu alamıyorsan görüntü olarak, o noktadan sonra da yapacak pek bir şey yok. Ha yağ miktarın bu oranın üstündedir o zaman diyete devam etmen gerekir, sırası geldiğinde oradan yağ yakarsın illa ki.


  • angelus  (13.11.20 23:42:50) 
Vücudun genetik olarak yağ depolama sırası vardır. @angelus’un da dediği gibi kadınlarda basen erkeklerde göbek ilk depolama son yakım bölgesidir. Bu yüzden diyete devam edip sabredin. Atadan miras bir basen abartısı yoksa o bölgede, diyetle yağ yakımı sonuç verecektir.


  • filipis  (14.11.20 00:02:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.