[]

Bina sağlam mı?

Nereye başvuracağız bunun test edilmesi için? Apt. da aman başımıza iş çıkarmayın diyen bir kısım az gelişmiş canlılar var. Bunlara rağmen nasıl emin oluruz binanın risk durumundan?




 
Bugün verdiğim cevabı tekrarlıyorum;

"Test için hissedarlardan birinin dilekçe ve imza vermesi yeterli, yetkili firma gelip karot alacak ve demir ölçülerine bakacak, gerekirse rötgen çekecek.

Fiyatı ortalama bir bina için 5 bin lira civarında.

Bina çürükçıkarsa ve isterseniz bunu tapuya şerh ettirip binayı riskli yapıya sokabilirsiniz. Sonrası karmaşa, yıkıp yeniden yapma imkanı yoksa tapuya şerh yaptırmayın. Sadece bireysel olarak binanızın durumunu öğrenin, sonrasına bireysel karar verirsiniz"

altyapi.csb.gov.tr

Şuradan özel kurusuluş ve firmalar menüsünü seçip şehri seçin, size yakın olanları arayıp fiyat alın.
  • John Bloor  (13.11.20 12:13:11) 
Bina riskli cikarsa tahliye edilmeniz zorunlu. Sayaclar sokuluyor. İnsanlarin istememesi cok normal. Devlet alin size otel hemen bosaltin demiyor. Durumu olmayan napsin? Cikip tasinip kira ucreti odemek kolay degil. Bina 99 oncesi ise ornek alinir. 99 sonrasina islem farkli.


  • müptezel dostoyevski  (13.11.20 14:48:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.