[]

izole proteinler zararlımı

www.supplementler.com mesela bu var.
bu doğal sayılmaz.şu biraz daha doğal geldi:
www.yesilmarka.com

www.trendyol.com

Fuwell izole bitkisel protein laktoz gibi alerjenler içermez, kolay sindirilir, içeriğinde gdo bulunmaz, yapay karbonhidrat ya da tatlandırıcı barındırmaz. Bu özellikleriyle temiz etikete sahiptir. Temiz etikete sahip ürünler günümüzde az olmakla birlikte giderek yaygınlaşmaktadır.


yani izoleler daha mı az zararlı?hergün kullanmanın böbreklere nasıl zararı olur çok almazsak günlük 1.5 x vücut ağırlığı geçmezsek

 
Çok yüzeysel anlatayım, izole protein 3 ayrı filtreden geçiyor whey tek filtreden geçiyor, ekstra izole olanının bu yolla yağ ve karb. oranı düşüyor o kadar, onun dışında içerik olarak bir farkı yok. Doğal whey dediği de tamamen PR. Hatta kalitesiz bi PR. Zira "Hormonal ham maddeler, serum katkıları YOK" diye tanıtım yapan bi firmadan 1 kuruşluk alışveriş yapmazdım ben.


  • angelus  (12.11.20 19:42:40) 
Hiç fark etmez hepsi hamaddeyi aynı fabrikadan alıp kendi tesislerinde işlemesini yapıyor, birçoğunun sırf markasına para ödeniyor, Optimum kendi hammadde tesisini daha yeni açtı düşünün yani. Bu anlamda Bigjoy olur supplemenetler.com’un kendi whey’i olur hepsi f/p ürünü, diğerleri zaten ithal ürünler vergisi kılı yünü derken fiyatları uçuyor. Ben genelde yemeklerden gerekli proteini alıyorum ama almasaydım ve f/p ürünü arasaydım bunları alırdım muhtemelen. Bi protein tozuna 450 lira vermezdim.


  • angelus  (12.11.20 22:46:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.