[]

arama kaydı app'i yasal mevzular

arama kaydı için app indireyim dedim. herkes yorumlara şunu yazmış.

Bu uygulamayı XX.YY.2020 tarihinde Google Play Store'den kendi güvenliğim için indirdim. Kişisel verilerden dolayı şahsıma ait her türlü bilginin (ses ve video kayıt, fotoğraf,şifre, sohbet, bankacılık, hesaplar ve şifreleri, arama kayıtları, mesajlar vb.) Tüm bilgilerimin kopyalanmasına ve 1. 2. 3. Şahıs, kurum ve kuruluşlarla paylaşılmasına izin vermiyorum. Aksi durumda Google Play Store ve program yetkilileri sorumludur ve T.C mahkemeleri aracılığıyla yasal işlem başlatılacaktır. Bilginize. İsim Soy isim.

Bu şart mı? bir yaptırımı olabilir mi? yoksa insanlar kendilerine dava açılmasın diye mi yazıyor?

 
Noter mi orası ya cahiller işte, birbirinden görüp görüp yazıyorlar :))

İndir gitsin, rehberini çalacaklar ama haberin olsun
  • aynabugusu  (12.11.20 13:28:53) 
Whatsapp 10 gun icinde parali olcak bu mesaji paylasarak bedava olmasini saglayabilirsiniz.

Yukaridakiyle bir farki yok. Aynabugusu'nun dedigi gibi rehberini aliyorlar, ona raziysan kullanabilirsin. Yorumlara yazmanla yazmaman arasinda olacak seyler icin bir fark olmaz
  • fakyoras  (12.11.20 13:41:12 ~ 13:41:34) 
ya asdfghjh mükemmel bir kafa gerçekten bunu yazmak. dolandırıcılara bazen hak veriyorum gerçekten. bu potansiyel değerlendirilmeli çünkü.

bunu yazmış ya da yazmamış olmanın hiç bir önemi yok.
  • hadsafhada  (12.11.20 13:45:00) 
Hicbir gecerliligi yok o yazilarin. Millet gorup gorup yaziyor.


  • cleric  (12.11.20 16:35:02) 
Bunu kullan. Yıllardır kullanırım.

bit.ly
  • for despair  (12.11.20 18:27:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.