[]

Telefondan film dizi izlemek

6 inç ve üzeri telefon ekranından düzenli dizi film izliyor musunuz, yeterli oluyor mu, rahat izleniyor mu ?




 
İzliyorum ben. Yatakta yorganın altında çok rahat oluyor benim için. Gece yatakta dizi izliyorsam eğer genelde pcyi kapatıp telefondan izliyorum. Özellikle yatar pozisyonda sağa sola dönünce izlemek çok konforlu oluyor.


  • Amaranta ursula  (12.11.20 10:50:32) 
Küçük bir tripod ile göz hizasına yakın bir yere sabitleyip izlemek güzel oluyor. Ancak elde tutarak izlemek, ekran büyüdükçe daha zoe hale geliyor. Keza yatar pozisyonda da kulaklık sıkıntısı oluyor.


  • anladespina  (12.11.20 11:53:07) 
dizi var dizi var. hikaye takip edilecek dizilerde daha pratik olabilecekken, aksiyonlu falan dizilerde küçük ekran problem olabilir.


  • co2s2  (12.11.20 15:53:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.